Genç Oyuncu Serra Pirinç’in Rol Alacağı Dizi Hangisi?

Genç Oyuncu Serra Pirinç’in Rol Alacağı Dizi Hangisi?
Geleceği parlak oyunculardan biri olan genç ve güzel oyuncu Serra Pirinç’in yeni dizisi belli oldu. Güzel oyuncu Star Tv ekranlarında yeni başlayan Kağıt Ev dizisinde rol alacak.

Geçtiğimiz günlerde Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizi Kağıt Ev bu pazartesi akşamı 2. Bölümüyle seyirciyle buluşacak. O3 Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bir dram ve gerilim dizisi olarak hazırlanmış durumda. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, can Nergis ve Nihal Koldaş’ın rol aldığı diziyi Şenol Sönmez yönetiyor. Henüz ilk bölümüyle ekrana gelen dizide bir suç ve ceza profesörü olan Cihan Fırtına kızının işlediği bir cinayeti gizlemeye çalışır ve olaylar böylece başlar. Dizinin 2. Bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna ise güzel ve genç oyunculardan Serra Pirinç de dahil oluyor. Dizide henüz hangi karakteri canlandıracağı öğrenilemeyen güzel oyuncunun bu yapım dördüncü önemli dizisi olacak.

Serra Pirinç Kağıt Ev Dizisinde

Genç ve güzel oyunculardan biri olan ve geleceğin ünlü isimleri arasına gireceğinden şüphe duyulmayan oyuncu Serra Pirinç Star Tv ekranlarında yeni başlayan Kağıt Ev Dizisi kadrosuna dahil oldu. Dizide henüz nasıl bir karakteri canlandıracağı belli olamayan Serra Pirinç’in dizinin 2. Bölümünden itibaren seyirciye buluşacağı öğrenildi. Bir suç ve ceza profesörü olan Cihan Fırtına’nın kızının işlediği bir cinayeti saklamak ve bu olayı kapatmak için çaba harcamasını ve ailesinin de kendisine destek olmasını anlatan dizi ilk bölümde istenen reytinge ulaşamadı. Reytinglerde oldukça gerilerde kalan kağıt Ev’in bu durumu dizinin henüz yeni başlaması şeklinde yorumlandı. Pazartesi akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelecek dizi Star Tv’nin iddialı yapımlarından biri.

Serra Pirinç Kimdir?

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve henüz yeni başlayan Kağıt Ev dizisinde rol almaya başlayan güzel oyuncu Serra Pirinç 19 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk mesleğini seçen güzel oyuncu Tiyatro Teras’ta oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Bizim Hikaye adlı dizide rol alan Serra Pirinç otoriteler tarafından geleceğin yıldızları arasında gösterilmektedir. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         Bizim Hikaye

·         Vuslat

·         Mucize Doktor

24-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar