Eda Ece ve Aslı Enver Disney Plus'ta!

Eda Ece ve Aslı Enver Disney Plus'
Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Eda Ece ile dizilerin ve filmlerin güzel ve başarılı oyuncusu Aslı Enver Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’la anlaştı.

Önümüzdeki aylarda Türkiye’de yayına başlayacak olan ve şimdiden büyük merakla beklenen yeni internet yayın platformu Disney Plus peş peşe büyük ve ünlü isimlerle anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Şu an ülkenizde en çok abonesi olan Netflix ve BluTv gibi platformları sarsmaya başlayan Disney Plus’un yayına başlayacağı gün merakla beklenmeye başlandı. Birçok yabancı içeriğin yanı sıra yerli içerikle de Türk izleyicisinin karşısına çıkacak olan Disney Plus şimdiden birçok dizi oyuncusu ve yapım şirketiyle anlaşmalar imzaladı. Hemen her gün yeni bir oyuncuyla anlaşma imzaladığı haberiyle gündemde yer alan Disney Plus şimdide iki ünlü ve güzel oyuncuyu bünyesine kattı. Halen Yasak Elma dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Eda Ece ile yine dizilerin başarılı ve güzel oyuncusu Aslı Enver’le de anlaşma imzaladığı açıklanan Disney Plus’un bu hamleleri seyircinin de büyük merakını çekiyor.

Peş Peşe Ünlü İsimlerle Anlaştı

Dünyanın pek çok ülkesinde yayında olan ve yakın bir zamanda Türkiye’de de yayına başlayacak olan Disney Plus gündem olmaya devam ediyor. İnternet yayın platformu Disney Plus Türkiye pazarına güçlü girmek ve halen yayında olan platformlardan abone kapabilmek için isimli oyuncularla anlaşmalar yapıyor. Hem abone fiyatını cazip tutmaya çalışan hem de yerli içerikleri bol alternatifli ve ünlü isimlerden oluşturmaya çalışan Disney Plus şimdi de ünlü ve güzel oyuncular Eda Ece ve Aslı Enver’le anlaşma imzaladı. Daha önceden de Halit Ergenç, Can Yaman, Cansu dere, Aras Bulut İynemli, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Pınar deniz, Hande Erçel, Burak Deniz, Demet Özdemir gibi isimleri bünyesine katan Disney Plus ayrıca Kenan İmirzalıoğlu gibi bazı ünlü isimlerle de anlaşma aşamasında bulunuyor. Yapım şirketlerinin proje çalıştığı Disney Plus yakın zamanda Türkiye pazarında yayına başlayacak.

Eda Ece Coşturuyor

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ve dört sezondur bu dizide rol alan ünlü ve güzel oyuncu Eda Ece’nın performansı her bölüm bir öncekini aşıyor. Tüm otoritelerin beğenisini kazanan oyuncu seyirciyi de Yıldız karakteriyle adeta dizinin müptelası kılıyor. Oyuncunun başarısı aynı zamanda diziyi de büyütüyor ve reytinglerde üst seviyelere taşıyor.

23-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar