Behzat Ç. Geri mi Dönecek? Erdal Beşikçioğlu Açıkladı

Behzat Ç. Geri mi Dönecek? Erdal Beşikçioğlu Açıkladı
Yakın bir zamanda yeni dizi Hakim ile ekranlara dönecek olan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu bir dönem rol aldığı Behzat Ç. Hakkında açıklamalarda bulundu.

Bazı diziler vardır ki tam anlamıyla efsaneye dönüşmüştür. Aradan yıllar geçse de bu diziler unutulmaz ve her seferinde her kuşakta bu dizi için yeniden çekileceği inancı ve umudu korunur. Oyuncular yaşlansalar da ya da bazıları hayatlarını kaybetseler de bu seyirci için fark etmez. Önemli olan o dizidir. Ülkemizde de bu dizilerin başında yer alan ve uzun yıllar boyu ekranda olan ve tam anlamıyla bir fenomene dönüşen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi için de durum aynı. Seyirci her sezon büyük bir umutla bu dizinin yeniden başlamasını bekliyor. Zaman zaman çıkan haberler de seyircinin bu arzusunu kamçılıyor. Önce açık bir kanalda ardından bir internet yayın platformunda ekrana gelen Behzat Ç. Dizisinin yeniden başlayıp başlamayacağını dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu açıkladı.

Yad Etmek Daha mı İyi Acaba?

Bir döneme damgasını vuran dizilerin başında gelen Behzat Ç. Yeniden başlayacak mı? Bu soru sık sık ve her fırsatta gündeme getiriliyor. Dizinin başrol oyuncusu şu sıralar Hakim dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Erdal Beşikçioğlu bu soruyu cevaplandırdı. Beşikçioğlu bir kanalda konuyla ilgili sorulan soruya verdiği cevapta “doğaya karşı isyan etmek istemiyorum, Behzat Ç’yi çektiğimizde 35 – 40 yaşlarında cevval bir delikanlıydık. Şimdi 50’nin üstünde bir adam haline geldik. Yine cevvaliz de hani biraz delikanlı tarafımız… Orası da tartışılmaz da… O bir ekip işiydi. O ekibin o anını yakalamak çok zordu. Dönem içinde çok uygun bir işti. Her zaman olacak işler değil. Tekrar tekrar seyretmek yad etmek daha mı iyi acaba? Bilemiyorum, ben de ikilemler arasındayım. Çok sevdiğim bir karakter. Ercan ve Emrah’ın yazdığı, kalemleri de çok beğeniyorum. Bilmiyorum yani, paralı bir kanalda oynaması bana biraz ters geliyor açıkçası Behzat Ç’nin” ifadelerini kullandı.

Hakim Dizisi

Öbür taraftan şu sıralar çekimleri devam eden ve ekranlarda tanıtımları yayınlanan Hakim ile ekranlara dönecek olan Erdal Beşikçioğlu’nun Hakim dizisindeki performansı da oldukça merak ediliyor. Adil bir yargıcı oynayacak olan ve zaman içinde oğlu için değişmeye başlayan bir karakteri canlandıracak Erdal Beşikçioğlu hayranları diziyi merakla bekliyor. Son olarak Kağıt Ev ile seyirci karşısına çıkan Erdal Beşikçioğlu’nun pek çok dizisi ve filmi bulunuyor.

23-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar