Eda Ece ve Talat Bulut arasındaki polemik çok konuşulacak!

Eda Ece ve Talat Bulut arasındaki polemik çok konuşulacak!
Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da partner olan Talat Bulut ve Eda Ece arasında sosyal medyada geçen tuhaf polemik çok konuşulacak cinsten... İşte detaylar!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da partner olan Talat Bulut ve Eda Ece sosyal medyadan atıştı. Tuhaf bir polemik yaşayan Bulut ve Ece'nin takipçilerini olanları seyretti. Eda Ece Talat Bulut'a yaşıyla ilgili bir göndermede bulununca Talat Bulut'tan yanıt gecikmedi. Aralarında soğukluk bulunan ünlü oyuncuların, yaşadıkları bu polemikten de anlaşılacağı üzere araları hala açık. Talat Bulut 'la ilgili geçmiş yıllarda yaşanan taciz iddiaları ünlü oyuncuların arasının açılmasına sebep olmuştu.

Adamın yaşı var başı var, korona riski var

Talat Bulut ve Eda Ece, Fox Tv'de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisinde başrol olarak yer alıyor. Ünlü oyuncuların polemiğe girmesine sebep olan olay ise takipçilerinin isteği sonrasında yaşandı. Eda Ece instagram hesabından canlı yayın yaaprken takipçilerinden Talat Bulut'u da yayına bağlaması talebi geldi. Bunun üzerine Ece, "Talat Bulut canlı yayına mı gelsin? Çok sağol. Adamın yaşı var başı var. Korona riski var" dedi.

Talat Bulut: Saçlarımı boyatırım

Yaşanan espirili olayın ardından Talat Bulut'la Eda Ece birlikte yayın yaptı. Eda Ece Talat Bulut'un yaşı ile ilgili mevzuyu tekrar gündeme getirdi ve dışarı çıkmamasını söyledi. Ece'nin "Polis alır götürür, yürüyüş falan yapayım deme" sözlerine de bozulan Talat Bulut o yaş grubunda olmadığını söyledi. Yaşanan tatlı sert polemikte Talat Bulut, "Şu dönem geçsin saçlarımı boyatayım. Kıskanma o zaman" sözleriyle espiri yaptı. Birbirlerine evden çıkma uyarısında bulanan çift yayını sonlandırdı.

İkili arasında esen sert rüzgar devam mı ediyor?

Fox Tv'de birlikte rol aldıkları Yasak Elma dizisinde entrika dolu bir ilişki yaşayan Talat Bulut ve Eda Ece, dizinin ilk döneminde sette yaşanan taciz iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. Araları uzun süre bozuk olan çift arasında geçen yeni diyalog hala sert rüzgarların devam ettiği yorumlarına sebep oldu. 1956 doğumlu Talat Bulut, yaşı konusunda espiri yapan Eda Ece'ye yanıt verince ikili tekrar gündeme geldi. İkili Yasak Elma dizisinde oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

05-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar