Eda Ece’den İtiraf: Öpüşmekten Hoşlanmıyorum!

Eda Ece’den İtiraf: Öpüşmekten Hoşlanmıyorum!
Yasak Elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece’den dizilerde yazılan öpüşme sahneleriyle ilgili itiraf gibi bir açıklama geldi. İşte Eda Ece’nin öpüşme sahneleri hakkındaki düşüncesi!

Ekranlarda yayınlanan pek çok film ve dizilerde çoğu zaman romantik ve aşk sahneleri yayınlanır. Bu sahnelerde çiftler yakınlaşırlar ve çoğu zamanda öpüşürler. Bizler yani ekran başındakiler için çok sıradan ve olağan olarak görülse de aslında hem içerik hem de teknik olarak bu sahneler çok fazla insanı memnun etmiyor. Özellikle aile ortamında bu tür sahneler aile yapımıza uygun olmadığı için tepki çekiyor ya da o sıra da kanal değiştiriliyor. Bazı ortamlarda ise seyrediliyor. Bu sahnelerin izleyici tarafı olduğu gibi birde bu sahneyi yaşayanların durumu var. Ve bu taraflar her ne kadar bu sahneleri normal bir sahneymiş gibi oynasalar da aslında onlarda bu sahnelerde zorlanıyor. Bunu itiraf edenlerden biri de Fox Tv’nin başarılı ve fenomen yapımı Yasak Elma’nın güzel ve başarılı oyuncusu Eda Ece’den geldi. İşte detaylar!

Eda Ece Öpüşmekten Memnun Değil!

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve seyirci tarafından ilgiyle takip edilen Yasak elma’nın güzel oyuncusu Eda Ece dizinin senaryosunda yazılan öpüşme sahneleriyle ilgili konuştu. Güzel oyuncu dizide yaşanan öpüşme sahnelerinde zorlandığını söyleyerek “kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var” ifadelerini paylaştı. Yasak Elma’nın yazılan senaryosunda zaman zaman bu tür sahneler olurken oyuncular bu sahneleri ellerinden geldiğince canlandırmaya çalışıyor.

Yeni Bölümler Ne Zaman?

Fox Tv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma bu sezon koronavirüs sebebiyle mart ayı ortalarında çekimlerini durdurmak zorunda kalmıştı. Dizi daha sonra sessiz sedasız yayınladığı son bölüm olan 74. Bölümle sezon finali yaptığını belirtmiş ve sezonu kapatmıştı. Dizinin 4. Sezonunun çekimlerine ise temmuz ayının ortalarında yeniden başlanacağı iddia edilirken yapımcı şirketin bu konuyla ilgili kesinleşmiş bir tarihi yok. Ancak diğer yapımlar gibi yasak elma’da temmuz ayında sete çıkacak ve Eylül başında da yeni bölümleriyle ekrana gelmesi bekleniyor. Yeni sezonda da Fox Tv’nin en güçlü yapımı olması beklenen Yasak Elma’nın oyuncuları ise şu sıralar kendilerini karantinaya almış durumda.

03-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar