Eda Ece’den, Rol Arkadaşı Şevval Sam’a Pozitif Düşünceler

Eda Ece’den, Rol Arkadaşı Şevval Sam’a Pozitif Düşünceler
Yasak Elma’nın Yıldızı Eda Ece Rol Arkadaşı Şevval Sam için ‘ o benim ruh eşim, enerjimiz tuttu ’ ifadelerini kullandı.

Med Yapımın FOX Tv de seyircisi ile buluşturduğu Yasak Elma dizisinin 5. sezon çekimleri çok yakında başlayacak. Uzun süredir tatilde olan Yasak Elma dizinin ‘Yıldız’ı  Eda Ece, tatilini bitirip işinin başına döneceğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına duyurdu. Ede Ece, ‘Tatilin sonu’ yazdığı fotoğrafını takipçilerine sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı zamanda moda ve sosyete instagram hesabının sahibi Pelin Kaya’nın yotube’da gerçekleştirdiği söyleşi programına konuk olan Eda Ece, diziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldız Haritasına Baktırmış


Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, “Oyuncular olarak biz ‘Yasak Elma’ dördüncü sezonda biter diye düşünüyorduk ama kanal ve yapımcı devam kararı aldı” dedi. Pelin Kaya’nın konuğu olduğu programda, dizideki Ender Çelebi’ye hayat veren rol arkadaşı Şevval Sam ile ilişkisi hakkında da açıklamalar yapan Eda Ece, “Şevval Sam ile özel bir arkadaşlığımız var, enerjimiz tuttu. Şevval, yıldız haritasına baktırmış, orada, bu hayatta bulman gereken 9 ruh eşinden biri ‘Eda’ demişler. Biz birbirimizin ruh eşiyiz” açıklamasını yaparak aralarındaki bağı ifade etti.

Yaşantısını Çok Seviyorum

Usta oyuncu Şevval Sam ile kimi zaman abla kardeş kimi zaman dost kimi zaman da iş arkadaşı olduklarını söyleyen Eda Ece, “O’nun ruhunu, fikirlerini, yaşantısını çok seviyorum, bugüne kadar hiç kavga etmedik” açıklamasını yaptı.

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma güçlü ekibi ile 4. Sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları hep birlikte tatil yapmıştı. Yasak Elma’nın kadın oyuncularının bu tatilden görüntüleri basında haber olarak yer almıştı. Eda Ece bu konuyla ilgili olarak da; “Bizim ekibimizde her yaş grubundan kadın var, hepsi olgun, aşmış insanlar, aynı ekiple, dizi bitse dahi bir 5 yıl sonra da tatile çıkabiliriz.’’ dedi. Dizi çekimlerin de çok yoğun çalıştığını belirten güzel oyuncu Eda Ece, bu tempoda özel hayatına zaman ayıramadığını da sözlerine ekledi.

Eda Ece 2011 yılında Show TV’de yayınlanan Pis Yedili dizisindeki başrol oyunculuğu ile ismini duyurmuştu. Dizideki performansı ve oyunculuk kariyerine odaklanması dikkatlerden kaçmıyor.

24-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler