Güldür Güldür Show'a bir bomba transfer daha! 

Güldür Güldür Show'a bir bomba transfer daha! 
Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon için izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Güldür Güldür Show'a sezon öncesi, flaş bir isim daha eklendi.

Uzun bir süredir ekranlara çıkarak seyirciyi komediye doyuran Güldür Güldür Show'a bir bomba transfer daha yapıldı. Kadrosunu sürekli geliştiren Güldür Güldür Show hayranalrı merak ediyor yeni sezon ne zaman başlıyor? Diziseverlerin araştırdığı ve ekibe yeni katılan oyuncu haberimizde. Şimdi detaylar

Güldür Güldür Show'a bir bomba transfer daha! 

Show TV'nin fenomen programlarından Güldür Güldür Show, tatil nedeniye ara verdiği programına kaldığı yerden devam etmek için çalışmalarına başladı. Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon için izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Güldür Güldür Show'a sezon öncesi, flaş bir isim daha eklendi.

Ayça Damgacı ekibe katıldı

Show TV'de ekranlara gelerek 7’den 70’e herkesi eğlendiren eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Çekimlere başlamak için gün sayan ekip bazı isimlerle yolunu ayırıken kadroya da eklemeler yaptı. Yenilenen oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Güldür Güldür Show'a sürpriz bir şekilde Ayça Damgacı dahil oldu. Yozgat Blues, Ay Lav Yu, Avlu gibi birçok projede yer alan usta iism artık bundan sonra ünlü komedi programı Güldür Güldür Show için ter dökecek.

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi için hazırlıklarını sürdüren Al Sunal'ın yönetimindeki Güldür Güldür Show, 8 Eylül Çarşamba yeniden seyircili çekimlere başlıyor. Ekip yeni sezon sürprizleri ile Eylül ayı itibariyle yeniden her çarşamba BKM tiyatroda seyircisi ile buluşmayı sürdürecek. 

Ayça Damgacı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Damgacı, İktisat Fakültesinde okurken oyuncu olmaya karar verdi. Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosunda eğitim alan genç oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2008 senesinde başından geçen olayları yazdığı Gitmek isimli filmle kariyerine başlayan genç oyuncu birçok ödül kazandı. Göçebe Şarkılar isimli bir grupta vokallik yapan Ayça Damgacı, son olarak Avlu dizisinde rol almıştı.

 

Rol aldığı diziler:

2018 – Avlu (Hasret)
2015-2016 – O Hayat Benim (Muzaffer)
2013-2014 – Aramızda Kalsın (Hatçik)
2009 – Güldünya (Aynur)
2008-2009 – Canım Ailem (Fitnat)

Rol aldığı filmler:

2017 – Ay Lav Yu Tuu (Fehime)
2011 – Yozgat Blues (Neş’e)
2010 – 72. Koğuş (Kara Ayşe)
2009 – Ay Lav Yu (Fehime)
2008 – Gitmek: Benim Marlon And Brandom (Ayça)

24-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar