EDHO da Fahri Baba (Kenan Çoban) Öldü mü?

EDHO da Fahri Baba (Kenan Çoban) Öldü mü?
Atv'nin salı günlerinin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok gelişme! Dizinin sevilen oyuncusu Fahri Baba karakterini oynayan Kenan Çoban diziden ayrılıyor mu?

Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Sezonunda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Tam bir klasik haline gelen dizinin yönetmenliğini Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener tarafından kaleme alınan dizi’nin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Başrollerinde Oktay kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan akbaba, Sabiya Tozina, Kenan Çoban gibi usta oyuncuların oynadığı dizi her bölüm adeta nefesler tutularak izleniyor. Salı günlerinin vazgeçilmezlerinden olan ve her bölüm en çok seyredilen diziler arasında liderliğe oynayan Eşkiya Dünyaya hükümdar Olmaz’ın son bölümünde seyirciyi şoka uğratan bir gelişme yaşandı. Dizinin sevilen karakterlerinden Fahri 131. Bölümde bıçaklandı. Seyircide şaşkınlık yaratan bu son gelişmeden sonra Fahri’nin ölüp ölmediği merak edilen konular arasına girdi.

Fahri Baba Öldü mü?

Atv’de tam dört sezondur yayınlanan ve seyircinin severek izlediği efsane diziler arasına girmeye aday Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 131. Bölümünde yaşananlar seyirciyi şaşkına uğrattı. Dizinin önemli karakterlerinden Fahri Baba (Kenan Çoban) bir sahnede bıçaklanarak yere yığıldı. Seyirci tarafından sevilen Fahri dizide az konuşan ama sözünü esirgemeyen delikanlı biri olarak tanınıyor. Fahri’nin ölüp ölmediğini henüz tam netleşmediği için seyircilerin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 132. Bölümünü beklemesi gerekecek. Dizinin sevilen karakteri Kenan Çoban’ın canlandırdığı Fahri Baba’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı 132. Bölümde netleşmiş olacak.

Fahri (Kenan Çoban) Kimdir?

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz’ın sevilen karakterlerinden Kenan Çoban’ın canlandırdığı Fahri 40 yaşında… Etrafındaki insanlar tarafından psikopat diye tarif edilen fakat yanında olan adamlara son derece sadık, kendi canını tehlikeye atabilecek kadar vefalı, bir o kadar da görev adamı… Bir süre hapiste yatmış iyi bir gözlemci… Bu gözlemleri sonucunda iyinin kötünün ayırdına varabilen, insanlara buna  göre tavır takınan ve tavrını gizlemeyen, sözünü esirgemeyen biridir.

Kenan Çoban Kimdir?

Kenan Çoban 22 Ocak 1975 tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerindeki Abdülhey karakteriyle tanınır. Çoban, ilk diziye 2004 yılında dahil olmuş ve 10 yıl boyunca devam etmiştir. 2014-2015 sezonunda Beyaz Karanfil adlı dizide başrol oynamıştır. Dizi 27 Kasım 2014 tarihinde 6. bölümüyle final yapmıştır. 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olmuştur.

03-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar