Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili uyarı yapıldı

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili uyarı yapıldı
Oktay Kaynarca'nın başrolde olacağı Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili haberler için uyarı yapıldı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapım şirketinden uyarı…

Kurtlar Vadisi dizisinin ardından Atv'de yayınlanan uzun soluklu dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ekrana gelen Oktay Kaynarca yeni dizi hazırlığında. Oktay Kaynarca hayranları yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam için gün sayarken yapım şirketinden yapılan haberlerle ilgili uyarı geldi. Oktay Kaynarca'nın da ortağı olduğu Güzel Adamlar yapım şirketi dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimlerle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Yapım şirketinden yapılan açıklamalarda Ben Bu Cihana Sığmazam isminin reklam amacıyla kullanıldığına dikkat çekildi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için Oktay Kaynarca'nın Birce Akalay'a teklif götürdüğü gündeme gelmişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman yayınlanacak?

Uzun soluklu dizilere imza atan Oktay Kaynarca, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin ardından yeni bir proje için kolları sıvadı. Dizi sektörünün bilinen isimleri Onur Tan ve Seyfi Şahin ile ortak bir yapım şirketi kuran Oktay Kaynarca yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi vermişti. EDHO'nun ardından dinlendiklerini belirten Oktay Kaynarca yaz tatili yapmayacaklarını ve Ben Bu Cihana Sığmazam için çekimlerin başlayacağını söyledi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin Eylül ayında ATV ekranında olması planlanırken çalışmalara da hız verildi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi merakla beklenirken yapım hakkında çok sayıda haber de yapılıyor. Güzel Adamlar yapım şirketi, bir açıklama yayınladı ve yapılan haberlere itibar edilmemesini uyarısında bulundu.

Oktay Kaynarca'lı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hangi oyuncular var?

Başarılı bir oyuncu kadrosuyla birlikte, EDHO'da akıllarda iz bırakan Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi merak ediliyor. Başta EDHO seyircisi olmak üzere diziseverler yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam'ı merakla bekliyor. Çekimlerine Temmuz'da başlanması planlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Ben Bu Cihana Sığmazam oyucu kadrosu için Birce Akalay ve Kuruluş Osman oyuncusu Eren Vurdem isimleri gündeme gelmişti. Projenin yapım şirketinden yapılan son açıklamaya göre yapılan haberler gerçeği yansıtmıyor. Nesimi'nin şiirinden adını alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar