EDHO'da sürpriz ayrılık!

EDHO'da sürpriz ayrılık!
ay sonunda erken final kararı alan dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı. EDHO hayranları diziye erken veda eden karakteri ve son bölümde neler yaşandığını merak ediyor.

Salı akşamlarına damga vuran EDHO’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dünyada 200 bine yakın insanı öldüren coronavirüs salgını tüm medyayı etkiledi.  Bir bir ertelenen veya iptal edilen dizilere Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da dahil oldu. Bu ay sonunda erken final kararı alan dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı. EDHO hayranları diziye erken veda eden karakteri ve son bölümde neler yaşandığını merak ediyor. Şimdi detaylar

EDHO'da sürpriz ayrılık!

Dünya üzerinde 2,5 milyon insanı derinden etkileyen ve 200 bine yakın insanı pençesine alıp sevdiklerinden ayıran küresel Coronavirüs salgını en büyük sekteyi medya sektörüne vurdu. Dizi setleri ya çekimlerine ara verdi ya da format değiştirerek evden çekimelre başladı. Format gereği evden çekilemeyecek olan EDHO 28 Nisan’da erken final yapacak.

Hangi ünlü oyuncu veda ediyor?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya'nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. Bölümüyle 21 Nisan Salı akşamı Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin bitiminden hemen sonra sezon finali olan 165. Bölümün fragmanı yayınlandı.

EDHO ne zaman final yapıyor?

Koronavirüs salgını nedeniyle önceden tedbirler alarak 2 yeni bölümü çeken EDHO erken sezon finali yaparak ekrana veda etmeye hazırlanıyor. 28 Nisan Salı ekrana gelecek olan 165. Bölüm sezon finalinden çarpıcı bir tanıtım yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölümde İlyas, Burak Sergen'in canlandırdığı Feyyaz Meftun karakterini başından vurarak öldürüyor böylece Feyyaz Meftun karakteri ölürken bu rolü canlandıran ünlü oyuncu Burak Sergen dizinin gelecek sezonunda yer alamayacak.

Burak Sergen Kimdir?

1961 Ankara doğumlu Burak Sergen sanatçı bir ailede büyüdü. Babası tiyatro sanatçısı Semih Sergen, annesi opera sanatçısı Serap Sezer, kardeşi Toprak Sergen'dir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Konservatuarlarında öğretim görevlisi olarak çalıştı. Televizyon ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Tiyatro kare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda yönetmen ve oyuncu olarak çalıştı.

Ödülleri :

1996 - 8. Ankara Film Festivali'nde Umut Veren Yardımcı Erkek Oyuncu

1999 - CASOD En İyi Erkek Oyuncu

2000 - 12. Ankara Film Festivali En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü

22-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar