Danilo Zanna’nın Acı Günü! Ünlü Şef Babasını Kaybetti!

Danilo Zanna’nın Acı Günü! Ünlü Şef Babasını Kaybetti!
Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna’nın acı kaybı. Ülkemizde yaşayan Danilo Zanna babası Armando Zanna’yı kaybettiğini duygusal bir mesajla duyurdu. İşte detaylar!

Tv 8 Ekranlarında yayınlanan ve seyircilerin severek takip ettiği yemek yarışma programı Master Shef’in jüri üyelerinden biri olan ve komik ve neşeli halleriyle seyirciden tam not alan ve herkesin sevdiği İtalyan Şef Danilo Zanna en acı haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Evlenerek Türkiye’de kalan ve burada yaşamaya başlayan Danilo Zanna Tv 8 ekranlarında yayınlanan programda sempatik ve samimi tavırlarıyla seyircinin beğenisini kazanmıştı. Usta şev Zanna bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajında İtalya’da yaşayan babasını kaybettiğini duyurdu. Bu acı haberi sevenleri ve takipçileriyle paylaşan Zanna oldukça duygusal bir masaj yazdı. İşte detaylar!

Danilo Zanna Babasını Kaybetti!

Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ülkemizde çok sevilen ve sempatik hal ve tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanan biri. Doğal, içten halleriyle bizden biri mesajını veren Master Chef Türkiye programında jüri üyeliği yapan Zanna bu gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Zanna paylaşımında halen İtalya’da yaşayan babası Armando Zanna’yı kaybettiğini açıkladı. Danilo zanna paylaşımında “Kalbim çok acı çekiyor, maalesef babam Armando’yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerini öğreten ve bana yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. Şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak” ifadelerini kullandı. Danilo Zanna’nın babası Armando zanna İtalya’da yaşıyordu ve burada hayata veda etti. Ancak Armando Zanna’nın neden hayatını kaybettiğine dair bir bilgi alınamadı. Biz de usta şef Danilo Zanna’nın acısını paylaşıyor ve kendisine sabırlar diliyoruz.

Danilo Zanna Kimdir?

1982 Yılında İtalya’da dünyaya gelen Danilo Zanna küçüklüğünden itibaren aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başlamıştır. İtalya’da Gastronomi okuyan Zanna daha sonra Türkiye’ye yerleşerek burada kendi restoranlarını açmıştır. Aynı zamanda çeşitli kanallarda yemek programları da hazırlayan Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenerek Türkiye’ye yerleşmiştir. Birçok televizyon kanalında yemek programları yapan ve yemek programlarında görev alan Danilo Zanna aynı zamanda Görümce filminde de rol almıştır. Usta şefin Türkiye’de tanınması ve sevilmesi Tv 8’de yayınlanan Master Chef Türkiye programında jüri üyeliği yaptığı sırada olmuştur. Bu program sırasında içten tavırlarıyla seyirci tarafından çok sevilmiştir.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar