EDHO'yu virüs bile durduramadı!

EDHO'yu virüs bile durduramadı!
Dünyada 120 bin insanı öldüren coronavirüs salgını tüm medyayı etkiledi. Bir bir ertelenen veya iptal edilen dizilere inat, Atv dizisi EDHO yeni bölümüyle ekrana geliyor

Salı akşamlarına damga vuran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı virüs bile durduramadı. Dünyada 120 bin insanı öldüren coronavirüs salgını tüm medyayı etkiledi.  Bir bir ertelenen veya iptal edilen dizilere inat, Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde neler olacak,haberimizde. Şimdi detaylar!

EDHO'yu virüs bile durduramadı!

Dünya üzerinde 2 milyon insanı derinden etkkileyen 120 bin insanı ölüme gönderen küresel Coronavirüs salgını nedeniyle dizi setleri birer birer çekimlerine ara verdi. Hatta ara vermekte geç davranann dizi yapımcıları ağır bir dille eleştirildi. Ancak bir dizi var ki Salı akşamlarının reyting şampiyonu olmasının boşuna olmadığını kanıtladı.

EDHO yeni bölümleriyle ekranda

Başrollerinde Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan), Burak Sergen (Feyyaz Meftun), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli)'nin yer aldığı Elşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. Bölümüyle 14 Nisan Salı akşamı saat 20:00’de Atv ekranlarında izleicisiyle buluşuyor.

EDHO 163. Bölümde neler oluyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Atv'de bu akşam yayınlanacak 163. Bölümünde Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlemektedir. Ancak kazanılan zafere Façalılara yapılan saldırı sonucu gölge düşer. Haşmet, kardeşinin acı çığlıklarına tanık olmuş ve intikam hissiyle yanıp tutuşmaktadır. Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikamı düşünen Haşim hızlı davranacak ve acımasız olacaktır. Bu sırada Ceylan’dan gelen bilgileri değerlendiren Çakırbeyliler,yeni bir yol haritası belirler. Ancak Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce eşi benzeri görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmek için pusudadır. Masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışan işbirlikçiler Hızır'ın başrol oynadığı yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini tespit etmeye çalışrlar.Bir ölüm haritası çizen düşmanlar vakit kaybetmeden harekete geçeceklerdir. Oluşturdukları kara listenin başında yer alan kişinin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacaktır.

EDHO konusu nedir?

Kısa adı EDHO olan Eşkıya dünyaya hükümdar olma’ınz konusu Hızır Çakırbeyli’nin yaşadıklarıdır. Genç yaştan beri yer altı dünyasının ünlü bir mafya babası olmak için çaba gösteren Hızır, aslında kendisine yabancı olmayan yer altı dünyasının karanlık ilişkisini iyi bilmektedir. Abisi ortadan kaldırıldıktan sonra onun yerine oturan Hızı Çakırbeyli yer altı dünyasında “reis” olarak tanınmaya başlar. Bir yandan amacına birer birer ulaşan Hızır, abisinin katilini bulmaya kendini adar. Ancak mafya masa lideri Ünal Kaplan’ın abisinin katledilişinden sorumlu oluşundan haberi yoktur.

14-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar