Yasak Elma'nın Yıldız'ı veda etti!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı veda etti!
Coronavirüs dizi sektörünü vurmaya, diziler kan kaybetmeye devam ediyor. Veda edenler kervanına katılan Eda Ece neden Yasak Elma projesinden ayrıldı?

Fox Tv’de 3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma’da Yıldız karakteriyle gönüllere taht kuran güzel yıldız Eda Ece diziye veda etti. Coronavirüs dizi sektörünü vurmaya, diziler kan kaybetmeye devam ediyor. Diziseverler dizisine veda edenler kervanına son olarak katılan Eda Ece neden Yasak Elma projesinden ayrıldığını merak ediyor. Eda Ece bundan sonra ne yapacak, haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma'nın Yıldız'ı veda etti!

Başarısı her geçen gün artan Yasak Elma’da sevilen karakter Yıldız şoku yaşanıyor. Medyapım imzalı dizinin başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi oyuncularla gündeme damga vuran dizi kan kaybetmeye başladı.

Coronavirüs bahane oldu

Sadece televizyon dünyasını değil tüm hayatı felç eden Coronavirüs salgını FOX Tv ekranlarının çok izlenen dizisi Yasak Elma çekimlerini durdurmuştu. Ekran serüvenine zorunlu ara vermek zorunda kalan dizinin başrol oyuncusu Eda Ece takipçilerini şaşırtan bir karar aldı. Her ne kadar dizi ekranda olmasa da oyuncuları seyircilerin yakın takibinde olmayı sürdürüyor. Yasak Elmanın başrol oyuncusu Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece yaptığı her paylaşımla olay oluyor. 2 milyondan fazla takipçisi olan Eda Ece özellikle İnstagram hesabında sık sık paylaşımlar yapmayı südürüyor.

Sosyal Medyadan duyurdu

Koronavirüs nedeniyle herkesin evde kaldığı günlerde süreci bahane eden güzel yıldız, içine dönmeye karar verdi ve sosyal medya hesabını kapattı. Son haberi de paylaşan Eda Ece paylaşımını bile yoruma kapatarak gelen yorumları dahi görmek istemedi. Geçenlerde yıldız oyuncunun coronavirüs salgını bitince yemek programı yapacağını canlitv takipçilerine haber yapmıştık.

Eda Ece Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu, Şişli Terakki Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 2011 yılında Show Tv' de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Eda Ece  Beni Böyle Sev dizisiyle bir anda şöhreti yakaladı. Halen Yasak Elma dizisinde başrol oyuncu diziden ayrıldığını duyurdu ancak dizi yapımcıları tarafından onay verilmedi.

Sinema Filmleri

2013 Kızım İçin

2015 Kocan Kadar Konuş

2016 Kocan Kadar Konuş : Diriliş

2016 Görümce

2017 Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul

2017 Yol Arkadaşım

2018 Deliha 2

Oynadığı Diziler

2003 Hayat Bilgisi

2010 Bez Bebek

2011 Pis Yedili

2014 Beni Böyle Sev

2015 İlişki Durumu: Karışık

2018- Yasak Elma Yıldız

15-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar