Arka Sokaklar’da 65 Yaş Krizi!

Arka Sokaklar’da 65 Yaş Krizi!
Kanal D’nin Cuma akşamlarının efsane dizisi Arka sokaklar iki usta isminden yoksun olarak set başı yaptı. Dizide Rıza Baba ve Yönetmen Orhan Oğuz sete çıkamadı. İşte detaylar!

Kanal D’nin uzun yıllardır ekranda olan ve efsaneye dönüşen polisiye dizisi Arka sokaklar bu zor günlerde yeni bölümlerle seyirci karşısına çıkabilmek için her türlü riski göze alarak sete çıkmaya karar verdi. Son olarak koronavirüs sebebiyle sete ara veren ve iki haftadır çekimleri durduran dizi yeniden sete çıkma kararı aldı. Yıllardır Cuma akşamlarının değişmez dizisi ve aynı zamanda birçok oyuncunun ilk oynadığı dizi olan ve bir okul görevi gören arka sokaklar yeni bölüm stoklarının bitmesi üzerine yapımcı firma Erler Film tarafından yeniden çekimler için hazırlıklara başladı. Koronavirüs sebebiyle dizilerin çekimlere ara verdiği bu dönemde yeni bölüm çekmek için sete çıkma kararı alan dizi her ne kadar eleştirilse de yine de tedbiri elden bırakmadan ekibe toplanma ve set başı yapmak için çağrı gönderdi. Dizinin yeni bölümlerinin çekimi için sete çıkan ekip her türlü tedbiri aldı. İşte detaylar!

Arka Sokaklar Set Başı Yaptı!

Koronavirüs sebebiyle yapımcı firma Erler Film tarafından çekimlerine ara verilen Kanal D’nin uzun yıllardır ekranda olan başarılı dizisi Arka Sokaklar yeniden çekimlere başladı. Salgın sebebiyle her türlü tedbirin alındığı sette mekanlar ve alet ve edevatlar dezenfekte edilirken dizide daha az mekan ve figüran kullanılması kararı alındı. Ayrıca oyuncular ve ekip için sette ambulans bulundurun erler film ekip için maske, eldiven ve temizlik gereçlerini bol bol hazırladı. Çekimler için fazlasıyla tedbirli olan dizi ekibi sosyal mesafeyi de korumaya özen gösteriyor. Yeni bölümlerin çekimleri başlarken dizinin aldığı bu kararı eleştirenlerde oldu ve salgın dolayısıyla çekim yapmanın risklerini dile getirdiler.

Arka Sokaklar Rıza Baba ve Yönetmensiz Sete Çıktı!

Efsane dizilerden biri olan kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka sokaklar yeni bölüm çekimleri için karar aldı ve sete çıktı. Dizi yeni bölümleri koronavirüs tehdidi altında çekmek için yeniden toplanırken ekip iki eksikle set başı yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstünün sokağa çıkışının yasak olması dolayısıyla dizide Rıza Komiser karakterini canlandıran Zafer Ergin’in 77 ve dizinin başarılı yönetmeni yılların tecrübesi Orhan Oğuz’un da 72 yaşında olması sebebiyle sete dahil olmadıkları öğrenildi. Arka Sokaklar yeniden çekime başlarken iki ustadan mahrum olarak set başı yaptı.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar