Efsane diziden üzen final kararı!

Efsane diziden üzen final kararı!
Atv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasına giren Bu Şehir Arkandan Gelecek'ten hayranlarını üzecek haber geldi. Leyla Lydia Tuğultu ve Kerem Bursin başrollerini paylaştığı dizi final kararı aldı...

Başrollerini yakışıkılı oyuncu Kerem Bursin ve güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizide sona gelindi. Atv'nin sevilen dizileri arasında yer alan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin hayranları final kararına çok üzüldü. Çok iddialı başlayan dizinin neden final kararı aldığı merak ediliyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek'in final haberini başrol oyuncusu Kerem Bursin kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Bu Şehir Arkandan Gelecek ne zaman final yapacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek'in final bölümünü canlitv.com adresinden Atv canlı izle kısmından izleyebilirsiniz.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Yapıyor!

Büyük emek harcanan dizinin final haberi yakışıklı oyuncu Kerem Bursin tarafından verildi. Kerem Bursin kendi sosyal medya hesabından setten bir kare paylaşarak 'Son paydosumuz' dedi. Paylaşılan resimin altına da 'PAYDOS! Her ne kadar Kerem emeğininin karşılığını alamadığı için bitmesini istesem de üzülmedim değil... Herşey daha güzel olabilirdi. Böyle hayal etmemiştik hepimiz.' şeklinde not düştü. Bakalım sevilen dizi ne zaman final yapacak?

23-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar