Sarp ve Mert gerçeği öğreniyor mu?

Sarp ve Mert gerçeği öğreniyor mu?
Show Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi İçerde bu akşam yepyeni bölümü ile sizlerle olacak. Dizinin başından beri kardeşi Mert'i arayan Sarp gerçeği öğrendi mi? İşte İçerde'nin 35. bölüm fragmanı...

Show Tv ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen dizisi İçerde bu akşam bomba gibi geliyor. Dizinin yavaş yavaş finale yaklaşması ile olaylar gitgide açığa çıkıyor. Yayınlanan son fragman ise izleyiciyi büyük bir merakta bıraktı. Sarp ve Mert tüm gerçeği öğreniyor mu? Sarp ve Mert'in kardeş oldukları ortaya çıkıyor mu? İçerde'nin bu nefes kesecek bölümünü izlemek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Fragmanda Sarp ve Mert'in gözyaşları içinde birbirlerine sarıldığı görülüyor. Bu görüntülerin ardından dizinin hayranlarının kafasına büyük bir soru işareti canlanıyor.

SARP VE MERT GERÇEĞİ ÖĞRRENİYOR MU?

İçerde'nin 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp, Melek'in ölümünü üzerinden atamamışken birde babası yerine koyduğu Yusuf Müdür'ün ölümü ile çöküntüye girer. Bunun üzerine birde Yusuf Müdürü öldürmekle suçlanır. Ve Celal'den bunun intikamı almak isteyen Sarp öfke doludur. Mert de Yusuf Müdür'ün ölmesine dayanamaz. Tam da bu esnada Mert beklenmedik bir telefonla karşılaşır. Gelen bu telefon Sarp ve Mert arasındaki tüm dengeleri değiştirecektir. Bu bomba gibi bölümü kaçırmayın!

İÇERDE SON FRAGMAN

22-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler