Ego'nun Kadın Yıldızı Belli Oldu

Ego'nun Kadın Yıldızı Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olan Erkeğe Güven Olmaz’ın kadın başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk oldu.

Yeni yayın döneminde pek çok yeni dizi seyirciyle buluşurken pek çok yeni dizinin ise hazırlıkları başladı ve hızla devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıkları başlayan birbirinden çarpıcı dizilerden biri de Erkeğe Güven Olmaz (EGO) adını taşıyor. Şu sıralar hızlı bir şekilde hazırlıkları süren dizinin cast çalışmaları da başladı. Pastel Film tarafından hazırlanan ve yeni yılla birlikte seyirciyle buluşması beklenen Erkeğe Güven olmaz dizisinin erkek başrolünde ünlü isim Alperen Duymaz rol alacak. Şimdiden merakla beklenmeye başlayan Erkeğe Güven Olmaz dizisinin cast çalışmaları devam ederken dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin kadın başrol oyuncusu olarak ise Melisa Aslı Pamuk’la anlaşıldığı öğrenildi. İki ünlü oyuncu daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma adlı dizide de birlikte rol almışlardı.

EGO Hazırlıkları Devam Ediyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve geçtiğimiz gün ortaya çıkan 10 yeni diziden biri olan Erkeğe Güven Olmaz adlı dizinin çalışmaları hızla devam ediyor. Dizinin cast çalışmalarını devam ettiren yapımcı şirket Pastel Film dizinin castı için belirlenen oyuncularla görüşmeler yaparken dizinin erkek başrol oyuncusu olarak Alperen Duymaz’la anlaşıldığı öğrenilmişti. Şimdi ise dizide Alperen Duymaz ile partner olacak kadın başrol oyuncusu belli oldu. Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak ünlü ve güzel oyuncu Melisa aslı pamuk ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Hazırlıkları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Doğa can Anafarta’nın oturacağı öğrenilirken dizinin çok yakında sete çıkacağı öğrenildi.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Son zamanlarda dizilerde başrol oynayan genç ve güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Daha sonra model ve manken olarak çalışmaya başlayan ünlü isim daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı yapımlar arasında, G.D.O Kara Kedi, Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit, Garip Bülbül Neşet Ertaş, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Kurt Seyit Şura, Her sevda Bir Veda, Ulan İstanbul, Asla Vazgeçmem, Kara sevda, Çarpışma, Yeni Hayat, Kırmızı Oda ve Hayaller ve hayatlar yer almaktadır.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar