Billur Kalkavan'ın Yayınlanmayan Röportajı Ortaya Çıktı

Billur Kalkavan'ın Yayınlanmayan Röportajı Ortaya Çıktı
Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Billur Kalkavan geçtiğimiz günlerde hayata veda etti. Ünlü ismin vefatının ardından ise yayınlanmayan röportajı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın ardından paylaşımlar ve taziyeler devam ediyor. Özellikle internet haber sitelerinde ve magazin basınında ünlü isim ile ilgili pek çok paylaşım ve haber yapılıyor. Özellikle ünlü ismin bilinmeyen pek çok yönünün anlatıldığı haberlerde Billur Kalkavan’ın sevenleri bu yeni öğrendikleriyle ünlü ismin ardından daha da üzüntü duyuyorlar. Akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda eden Billur Kalkavan’ın hayata veda etmesinin ardından ünlü isimle ilgili bir bilinmeyen daha ortaya çıktı ve ünlü ismin hayata veda etmeden önce son bir kez röportaj yaptığı ve ancak bu röportajın yayınlanmadığı ortaya çıktı. Ünlü ismin Posta Gazetesine verdiği röportaj gelecek hafta sonu yayınlanacaktı ve ancak ne yazık ki ünlü isim Billur Kalkavan röportajın yayınlanmasından önce hayata veda etti.

O Beni Değil Ben Onu Yeneceğim

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ünlü sinema ve dizi oyuncusu Billur Kalkavan ne yazık ki akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim hayata veda etmeden önce bir gazeteye verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü isim hayattayken yayınlanmayan röportajda oyuncu hastalığı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan’ın ölümünün ardından yayınlanan röportajda hastalığı ile ilgili ünlü isim “Yeni ilaç düzeninde doktorlar öyle evrelerle falan konuşmuyor. Bana söylenen bu hastalığın bana hiçbir zarar vermediği. Çünkü kendime çok iyi baktım bu yaşa kadar. Bundan sonra bu hastalığı çok kolay atlatacağım. Aman ben kanser oldum, öldüm bittim demedim hiç. Psikolojik olarak da bedeni yormuyorum. Her şey kafada başlayıp kafada bitiyor” ifadelerini kullandı.

Ölümden Korkmuyorum Ama Henüz Erken

Ünlü isim akciğer kanseri olduktan sonra hayatında ve düşüncelerinde değişiklik olup olmadığını da röportajında paylaştı. Billur Kalkavan “düşünce yapımı değiştirdim ve değiştiriyorum. Neden bana olduğunu araştırıyorum. Ben kendimi çok ihmal etmişim son zamanlarda. Halbuki bir insan için önemli şey kendisi. Sıralı ölümler nasip eylesin yaradan. Ölümden korkmuyorum ama şimdilik erken. Bir de doktorlar ve yakınlarım sayesinde o vesveselerden kurtulalı çok oldu” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin ölümünün ardından yayınlanan röportaj Billur Kalkavan’ın sevenlerini oldukça derinden etkiledi.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar