Ekin Koç Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?

Ekin Koç Hangi Diziyle Ekranlara Dönüyor?
Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’da Melik Sencer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ekin Koç hangi diziyle ekranlara dönüyor?

Yapım şirketleri eylül yayın dönemi için o kadar iddialı hikayeler ve o kadar iddialı kadrolar kuruyorlar ki bakarsanız bu dizilerin hepsinin reytinglerde inanılmaz rakamlara ulaşması beklenir. Ancak ne yazık ki durum hiçte böyle olmuyor. İster hikayeden olsun, ister yönetmenden, mekandan ambiyanstan ya da en önemlisi ister oyuncudan olsun bir şekilde kan uyuşmazlığı oluyor ve bu kadar paralar dökülerek yapılan ve üzerinde aylarca zaman harcanan yapımlar bir anda yayından kaldırılıyor. Yapım şirketleri bu duruma düşmemek için çok ince eleyip sık dokuyor ve her adımı en az 10 kez düşünerek atıyorlar. Bugünlerde Ay Yapım’da tam da bu durumda. Gelecek sezon için Show Tv’ye Üç Kuruş adlı diziyi çekecek olan şirket cast oluşturmak için büyük bir titizlikle çalışıyor. Efsane dizi Çukur’un ardından yine Show Tv için çekeceği Üç Kuruş’un hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Ay Yapım anlaşmaya vardığı Uraz Kaygılaroğlu’nun ardından yine usta ve başarılı bir oyuncu Ekin Koç’a teklif götürdü.

Melik Sencer Ekin Koç

Son olarak geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran başarılı dönem dizi Uyanış Büyük Selçuklu’da Melik Sencer karakterini canlandıran başarılı ve genç oyuncu Ekin Koç seyirci tarafından çok sevilmiş ve Sencer karakterini adeta yaşayarak oynamıştı. Otoritelerce de rolün hakkını verdiği belirtilen oyuncu dizinin final yapmasıyla bir anda yapım şirketlerinin gözdesi olmuştu. Adı sık sık başka başka dizilerle anılan Ekin Koç son olarak yine rol arkadaşı olan Sevda Erginci’in dizisi El Kızı’yla da adı geçmişti. Ancak ünlü oyuncu Ekin Koç bu dizilerden hiçbiriyle anlaşmamıştı. Son olarak Ay Yapım’ın başarılı oyuncuya Üç Kuruş için teklif götürdüğü öğrenildi. Henüz taraflar arasında bir anlaşma olmadığı ancak Ekin Koç’un projeyi düşüneceği öğrenildi. Sezonun en iddialı yapımlarından olması beklenen Üç Kuruş’un halen cast çalışmaları devam ediyor.

Üç Kuruş Dizisi

Show Tv ekranları için Ay Yapım tarafından hazırlanan Üç Kuruş efsane dizi Çukur’un yerine düşünülüyor. Dizinin çalışmasını büyük bir titizlikle devam ettiren Ay Yapım ilk olarak başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anlaştı. Dizide Kartal karakterini canlandıracağı öğrenilen Kaygılaroğlu’na ek olarak iki başrol oyuncusu daha olacak. Bir seri katil, bir polis ve mafya üçgeninde geçecek dizinin sezonun iddialı yapımlarından olması bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun ardından başarılı oyuncu Ekin Koç’un diziyi kabul etmesi halinde dizinin büyük bir beklenti yaratacağı açık.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar