Yalancı Mumları’nın Rol Dağılımı Belli Oldu, İlker Kızmaz Kadroya Katıldı

Yalancı Mumları’nın Rol Dağılımı Belli Oldu, İlker Kızmaz Kadroya Katıldı
Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan yapımlarından olması beklenen Yalancılar ve Mumları adlı dizinin karakterleri kim ve bunları hangi oyuncular canlandırıyor?

Yeni yayın dönemi için sayılı günler kaldı. Yapım şirketleri şu sıralar ya sahada çekim mekanlarında ya da masa başında gece gündüz demeden çalışıyorlar. Dizi setleri şu sıralar tam anlamıyla ana baba gününe dönmüş durumda. Oyuncular, figüranlar, yapım ekipleri yeni yayın dönemine yeni dizileri yetiştirebilmek için canla başla çalışıyor. Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan dizilerden biri olan Yalancılar ve Mumları dizisi de şu sıralar sete çıkmak için hazırlanıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan dizinin yarın sete çıkması beklenirken oyuncularının rolleri de belli oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi yabancı bir diziden ülkemiz için uyarlanıyor. Koray Kerimoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Mistresses adlı diziden uyarlanıyor.

Karakterler Belli Oldu

Medyapım tarafından hazırlanan Yalancılar ve Mumları adlı dizinin çekimleri yarından ibaren başlıyor. Fox Tv’nin yeni sezonda iddialı yapımlarından olması beklenen dizinin oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizide başarılı oyuncu Elçin Sangu Leyla, Ceren Moray Elif, Burcu Gölgedar Şebnem, Şafak Pekdemir Meliha ve Melike Güner Şerife karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca başarılı oyuncular Feyyaz Duman ve İsmail Demirci’de rol alacak. Son olarak ise diziye başarılı oyuncu İlker Kızmaz dahil oldu. Son olarak geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından çok sevilen Uyanış Büyük Selçuklu’da Arslantaş karakterini canlandıran ve sezon boyunca seyircinin çok sevdiği oyunculardan olan İlker Kızmaz’ın Yalancılar ve Mumları kadrosuna dahil olması seyirciyi heyecanlandırırken oyuncunun dizide Burcu Gölgedar’ın canlandıracağı Şebnem’in eşi Hasan karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Yalancılar ve Mumları Konusu Ne?

Medyapım tarafından Fox Tv için Mistresses adlı yabancı bir diziden uyarlanan Yalancılar ve Mumları yarın itibariyle sete çıkıyor ve eylül yayın döneminde ekranlarda olacak. Dizi dört yakın arkadaş olan kadının, aşk hayatlarını, ilişkilerini, sırlarını ve birbirleriyle olan arkadaşlıklarını konu alıyor. Dört kadının hayata farklı bakışlarıyla ve kendi hikayeleriyle renklendirecekleri dünyaları seyirciyi de etkileyecek gibi görünüyor. Dizi birbirinden ünlü isimleri bir araya getirirken seyircide bu oyuncuların bir arada olmasından mutlu olmuş durumda.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar