Ünlü Oyuncu Kubilay Aka’nın Talihsiz Kazası

Ünlü Oyuncu Kubilay Aka’nın Talihsiz Kazası
Ekranların genç ve yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka talihsiz bir kaza geçirdi. Evinde dengesini kaybeden ünlü isim kafasını cama vurdu.

Ünlüler dünyasında zaman zaman meydana gelen kazalar magazin basını ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer bulur. Kazanın nasıl olduğundan tutun da ilkyardıma, ünlü ismin durumuna kadar her şey didik didik edilir ve hedef kitleye duyurulur. Geçtiğimiz günlerde yine böyle bir kaza meydana geldi ve ünlü oyuncu Kubilay Aka ne yazık ki talihsiz bir kaza geçirdi. Genç ve yakışıklı oyuncuya geçirdiği kaza sonrası en yakın arkadaşlarından biri olan ve yine bir dönem aynı dizide rol arkadaşlığı da yaptığı Aras Bulut İynemli tarafından ilk yardım yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen genç oyuncu Kubilay Aka’nın kesilen başına 12 dikiş atılarak evine gönderildiği ve ünlü ismin evinde dinlenmeye çekildiği öğrenildi. Bu tatsız ve talihsiz kazayı duyan Kubilay Aka’nın sevenleri ve hayranları ünlü isme sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

12 Dikiş Atıldı

Son olarak Cam Tavanlar dizisinde rol alan ve dizinin erken final yapmasıyla birlikte İstanbul Zekeriyaköy’de bir sitede evinde dinlenen ünlü isim Kubilay Aka talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde evinde dengesini kaybederek kafasını cama çarptı ve başı yarıldı. Ünlü isim Kubilay Aka’ya ilk müdahaleyi yine aynı sitede evi olan eski rol arkadaşı Aras Bulut İynemli yaptı. Ancak kan durmayınca ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli eski rol arkadaşı Kubilay Aka’yı bulundukları bölgedeki bir tıp merkezine götürdü. Burada kendisine müdahale edilen Kubilay Aka’nın kafasına 12 dikiş atıldı ve ardından oyuncu evine dinlenmek için gönderildi. 26 yaşında olan genç ve başarılı oyuncunun evinde dinlenmeye çekildiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu yaşadığı kaza sonrası pek çok takipçisinden geçmiş olsun mesajları aldı.

Dizisi Final Yaptı

Daha önce Çukur’un en başından son bölümlerine kadar ana oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isim Kubilay Aka diziden ayrılmasından sonra yaz dizisi olarak yayına başlayan Cam Tavanlar’da rol almaya başlamıştı. Ancak Cam Tavanlar istenilen reytingleri elde edemeyince yayıncı kanal tarafından yayın akışından çıkarılmış ve dizi erken final yapmıştı. Dizide güzel oyuncu Bensu Soral ile başrolü paylaşan Kubilay Aka finalin ardından evinde dinlenmeye çekilmişti. Biz de ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar