Yemin 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? (28 Ekim Pazartesi)

Yemin 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? (28 Ekim Pazartesi)
Tutkulu ve çılgınca bir aşk hikayesini konu alan Yemin 106. Bölüm fragmanı yayınlandı. 28 Ekim Pazartesi yayınlanacak 106. Bölümün fragmanında ne var diyorsanız haberimiz de..

İkimizin Yerine, Yemin gibi diziler sayesinde bambaşka bir izleyici kitlesine ulaşan Kanal 7 dizi sektörüne nefes aldırmış gibi görünüyor. Tutkulu ve çılgınca süren bir aşk hikayesini konu alan Yemin 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ettik. 28 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak 106. Bölümün fragmanında ne var diyorsanız haberimiz sizler için… Şimdi detaylar

Yemin 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? (28 Ekim Pazartesi)

canlitv takipçilerinin de heyecanla izlediği Yemin dizisi dizisi sektöründe bir eşik sayılan 100 barajını geçti ve 105. bölüm yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yeminli bir aşkın yürek parçalayan öyküsünün anlatıldığı Yemin dizisinin 106. bölüm 28 ekim pazartesi günü yayınlanacak. Bizler de sizler için merakla beklenen 106. Bölümü sizler için derledik.

Yemin 106. bölümde neler olacak?

Kanal 7’nin hafta içi her gün seyirciyle buluşturduğu Yemin dizisinde heyecan ve serüven her geçen gün ivme kazanıyor. Emir ve Reyhan aşkına, ihanet ve sırlarla gölge düşüyor. Aksiyon ve gerilimin hiç  azalmadığı dizide Reyhan ve Emir’in sarsılan aşkına şahitlik edeceğiz. Taşradan çıkıp gelen Reyhan, şehirli ve şımaruk Emir’le yolu kesiştiğind evaşına gelecekerden habersizdir. Emir’in babası Hikmet’in baskıları sonucu evlenmeyi kabul eden Reyhan, zengin ve yakışıklı Emir’i ilk gördüğü andan itibaren sevmiştir. Ona akrşı kalbi yumuşayan Reyhan aynı zamanda büyük bir ikilem yaşamaktadır. Hikmet’in sakladığı sırları öğrenmek için çaba gösterirken bir yandan da Emir’in annesi Cavidan ile zorlu bir mücadeleye girmiştir. Reyhan’ı hiçbir zaman oğlu Emir’e layık görmeyen Cavidan, bu evliliği asla onaylamaz ancak kocasına Hikmet Beye karşı da gelemez. Tek hayali oğlunu; asilzade, kültürlü ve zengin bir kızla evlendirmek olan Cavidan Hanım, Reyhan’ı hiçbir zaman gelini olarak benimseyemez. Hatta Reyhan ve Emir’in boşanması için her türlü riski almaya ve çaba göstermeye yeminlidir. Diğer yandan da Kocası Hikmet’in anlaşılmaz bir şekilde Reyhan’ı korumasının hikmetini de bulamaz.

Sır ve Yemin

Hem Reyhan hem de Cavidan, birbirlerine hissettirmeden Hikmet Bey’in sakladığı sırların peşine düşer. Olaylardan habersiz oaln Emir ise Reyhan’ın masumiyeti ve naifliğinden etkilenir ve eşini her zaman koruyacağına yemin eder. Bir yemin üzerine evlilik kuran ikili aşık, Cavidan’a ve sırlara rağmen sevgilerini ayakta tutmaya çabalasa da Reyhan’ın yaşadıklarını artık tahammülü kalmamıştır. Emir ile konuşacak ve bağrına taş basarak boşanmak istediğini söyleyecektir. Ancak buna da cesareti yoktur. Boşanma isteğini söyleyebilmek için gün sayan Reyhan, Cavidan’ın kötülükleri karşısında ağlamaktan başka çare bulamaz. Bu davada Reyhan’ın en büyük destekçisi Emir ne olduğunu anlayamamaktadır.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar