Kuaförüm Sensin Murat neden yok? Diskalifiye mi edildi?

Kuaförüm Sensin Murat neden yok? Diskalifiye mi edildi?
Kuaförüm Sensin'de sinirler yükseldi. Yarışmacılardan Murat, Kuaförüm Sensin'de neden yok? Kuaförüm Sensin Murat yarışmadan diskalifiye mi edildi?

Show Tv'nin severek izlenen yarışma programı Kuaförüm Sensin'in Çarşamba günü yayınlanan bölümünde sinirler fena yükseldi. Canlı yayın esnasında başlayan tartışmanın sonu kötü bitti. Rakibi ile tartışmaya giren Murat stüdyoyu terk etti. Kuaförüm Sensin Murat yarışmadan ayrıldı mı? Kuaförüm Sensin Murat stüdyoyu terk etmesinin ardından yarışmadan diskalifiye mi edildi? İşte Kuaförüm Sensin yarışmacısı Murat hakkında merak edilenler...

KUAFÖRÜM SENSİN MURAT YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLDİ!

Hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin yarışmasında sesler yükseldi. 23 Ekim Çarşamba günü yayınlanan bölümde yarışmacılar arasında sözlü tartışma çıktı. Uzun süredir kendisine yapılan eleştirilere kulak tıkayan Murat sonunda sessizliğini bozdu. Yarışmanın başlaması ile birlikte kuaförler modellerinin saçlarını yapmaya başladılar. Tam da o esnada yarışmaya bu hafta katılan Koray ile tartışmaya başladı. Tartışmanın sonunda sinirlerine hakim olamayan Murat stüdyoyu terk etti. Jüri koltuğunda oturan Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'nin 'dur, gitme' ikazlarına bile kulak asmayan Murat. " Ben 27 senemi vermişim bu mesleğe, bu ne ya benim bir duruşum var bu zamana kadar böyle gelmişim bu saatten sonrada eğilip bükülemem. Benimle böyle konuşamazsınız ya yeter! Saç maç yapmıyorum ben bu saatten sonra" dedi arkasına bakmadan gitti. Murat'ın bu davranışı jüri üyeleri tarafından tepki ile karşılandı ve Kuaförüm Sensin Murat yarışmadan dikalifiye edildi. Peki Murat'ın takım arkadaşı olan Meltem bu saatten sonra yarışmaya nasıl devam edecek? Meltem'in yeni partneri kim olacak?

MELTEM KENDİSİNE YENİ TAKIM ARKADAŞI SEÇTİ

Kuaförüm Sensin Murat'ın yarışmadan diskalifiye edilmesinin hemen ardından takım arkadaşı Meltem devreye girdi. Murat'ın bu yaptığından dolayı kendisinin de yarışmadan diskalifiye edilmemesini istedi. Meltem'in bu isteği üzerine jüri üyeleri Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci ona bir şans daha verdi. Yarışmaya daha önceden başvuruda bulunan kuaförlerden kendine bir eş seçti. Bu isim Cemal oldu. Diskalifiye olan Murat'ın yerine Meltem bundan sonra yeni takım arkadaşı Cemal ile yarışmaya devam edecek. Murat'ın bu şekilde yarışmadan ayrılması izleyicileri şoke ederken, jüri üyeleri Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Muammer Ketenci'yi sinir krizine soktu. Bakalım Meltem yeni takım arkadaşı Cemal ile başarı yakalayabilecek mi?

24-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar