Ekranlara ara veren Hazal Filiz Küçükköse'den sevenlerine müjde!

Ekranlara ara veren Hazal Filiz Küçükköse'den sevenlerine müjde!
Güzelliği ile göz dolduran genç oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'den hayranlarına büyük müjde geldi. Hazal Filiz Küçükköse ekranlara geri mi dönüyor?

Tüm dünyayı alt üst eden pandemi sürecinden bu yana ekranlara ara veren güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yaptığı açıklama il hayranlarına büyük müjdeyi patlattı. Hazal Filiz Küçükköse hayranları bu habere çok sevinecek..

Bir zamanlar televizyon dünyasına büyük damga vuran Star Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kara Sevda'da rol alan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin uzun bir süredir ekranlarda olmaması gözlerden kaçmadı. Kara Sevda dizisi ile bir anda yıldızı parlayan Hazal Filiz Küçükköse, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Güzelliği ve sempatikliği ile çok sevilen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, tüm dünyayı etkisi altına alan yaşamı zorlayan Covid-19 virüsü ile gelen pandemi sürecinde kendisini herşeyden geri çekmişti. Pandemi sürecinden bu yana ekranlarda gözükmeyen Hazal Filiz Küçükköse'den güzel haber geldi. Hazal Filiz Küçükköse ekranlara geri mi dönüyor? Hazal Filiz Küçükköse hangi dizi ile karşımıza çıkacak? İşte Hazal Filiz Küçükköse'nin hayranlarını sevindiren o açıklaması..

Beklenen müjde geldi..

2009 yılında yayınlanan Deniz Yıldızı dizisi ile kamera karşısına geçen Hazal Filiz Küçükköse, daha sonrasında da Kalbim Seni Seçti, Ustura Kemal, Beni Affet, Günahkar, Kara Sevda ve Rüya gibi dizilerde de başarılı bir performans gösterdi. Son olarak Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan ve Caner Cindoruk gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Zemheri dizisi ile karşımıza çıkmıştı. Fakat ilk bölümleri büyük bir heyecanla izlenen Zemheri dizisi ilerleyen bölümlerde aynı başarıyı elde edemeyince 10. bölümün ardından final kararı aldı. Zemheri dizisinin final yapmasının ardından ekranlara ara veren Hazal Filiz Küçükköse'den sonunda beklenen haber geldi. Daha çok ekranlarda olması istenen güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin sevenlerini mutlu eden o açıklaması gündeme bomba gibi oturdu. 

Yeni bir proje ile geri dönüyor!

Gazeteciler ile yaptığı röpartajda ekranlara yeniden döneceğini açıklayan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, yeni bir projeyle görüşme aşamasında da olduğunun da altını çizdi. Ve sözlerini “Bu yıl istiyorum gerçekten. Hem televizyonda hem dijital istiyorum. Görüşmelerimiz var, güzel bir şeyler olursa en güzel zamanda dönerim” sözleri ile tamamladı. Bu haber Hazal Filiz Küçükköse hayranlarını çok mutlu etti.

13-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar