Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu ile ilgili çarpıcı açıklama!

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu ile ilgili çarpıcı açıklama!
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu ile ilgili çarpıcı açıklama! Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun çok konuşulan kareleri hakkında konuştu.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu ile ilgili çarpıcı açıklama! Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun çok konuşulan kareleri hakkında konuştu. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'nun olay videosuna tepki göstermedi. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk videosu izle. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk samimi videosu. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'nun videosuna ne dedi? Aşkın Tarifi yeni bölüm izle. Aşkın Tarifi neden yok? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosu Aşkın Tarifi final mi yapıyor? Neslihan Atagül ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden yaz dizisi Aşkın Tarifi dizisi başrol oyuncusu Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, bugünlerde magazinde en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada canlı yayın açarak tüm merak edilenleri yanıtlamaya çalışan ikili, sosyal medyada olay olmuştu. İkilinin samimi halleri takipçiler tarafından sevilmemişti. Ardından Neslihan Atağül'ün kıskançlık krizine girdiği iddiaları ortaya atılmış ve uzun süre medyada yer almıştı.

Önceki gün eşi Kadir Doğulu ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen Neslihan Atagül, olay olan video ile ilgili soruları yanıtladı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün samimi hallerini nasl karşıladığını soran muhabire Neslihan Atagül, bu durumu normal karşıladığını, Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün iyi bir ikili olduğunu ve eğlenerek izlediğini söyledi.

Uzun süredir geçirgen bağırsak sendromu ile savaşan Neslihan Atagül, 'Çok daha iyiyim, düzene giriyorum. Yemek düzenime dikkat etmem gerek hayatım boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi' dedi.

Ünlü oyuncuya muhabirlerin setlere ne zaman döneceğini sorması üzerine ise, 'Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem... Uzak kalmak değil, dinleniyorum. Ciddi bir şey yaşadım. Onun tam olarak geçmesini bekliyorum' sözlerini kullandı.

Aşkın Tarifi oyuncu kadrosu

Başrollerinde Kadir Doğulu  ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

13-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar