Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu!

Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu!
Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kimdir? GElinim Mutfakta yeni bölüm izle! Gelinim Mutfakta hangi kanalda?

Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kimdir? Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle! Gelinim Mutfakta hangi kanalda? Gelinim Mutfakta saat kaçta? Gelinim Mutfakta bu haftanın yarışmacıları kimler? Gelinim Mutfakta Seda Sayan neden yok? Gelinim Mutfakta programı ile ilgili tüm gelişmeler.

Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam edecek. Hafta içi hergün seyircisi ile buluşan Gelinim Mutfakta, bu sezonda kazandırmaya devam edecek. Gelinler ve kayınvalidelerin mücadelerinin hız kesmeden devam ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında bu sezon Demet Akalın sunuculuk yapacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ekranlara veda ederek sezon finaline giren Gelinim Mutfakta programının yayın tarihi belli oldu. Hayranlarının dört gözle beklediği Gelinim Mutfakta yeni sezon ilk böüm tarihini öğrenmek için yazmızı takip ediniz.

Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu

Gelinim Mutfakta yepyeni gelin ve kayınvalideleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gelinlerin birbirinden leziz yemekleri hazırladığı ve kayınvalidelerin puan verdiği yarışmada mücadele devam edecek. Geçtiğimiz sezon Seda Sayan'ın sunumu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bu sezon ise Demet Akalın yer alacak. Peki Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni sezon ilk bölümü ne zaman?

Büyük bir ilgi ile takip edilen Gelinim Mutfakta yarışması 23 Ağustos Pazartesi günü 13:00'da ekranlara gelmeye başlayacak.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sunumu ile devam edecek olan Gelinim Mutfakta yarışmasında, gelin ve kayınvalidelerin 5 bilezik ödülünü kazanmak için verdikleri mücadele yer alacak. 5 gün boyunca gelinlere yapmaları gereken yemekler ve süreler erilecek, hazırladıkları yemekleri kayınvalideler tadacak ve her tabak için ayrı bir puanlama yapacaklar. Hangi gelin daha çok puanı toplar ise haftanın finalinde 5 adet bileziğin sahibi olacak. Ayrıca hafta finalinde en düşük puanı toplayan gelin ve kayınvalide ise elenerek yarışmaya veda ederler.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta, Demet Akalın'ın eşsiz sunumu ile 23 Ağustos Pazartesi günü saat 13:00'da başlıyor!

13-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar