Elbet Bir Gün 3. Bölüm İzle

Elbet Bir Gün 3. Bölüm İzle
Elbet Bir Gün 3. Bölüm İzle; 21 Kasım Pazar akşamı 3.yeni bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün’ün yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Elbet Bir Gün 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Zeynep Kaçar ve Helin Kandemir’in rol aldığı Elbet Bir Gün 3. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Sezona yeni başlayan dizilerden biri olan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan Elbet Bir Gün bir televizyon programında bir evde beş cesedin çıkmasıyla başlayan gizem dolu hikayeyi anlatıyor. İki kız kardeşin bir cinayete kurban gide ailelerin cesetlerinin ortaya çıkmasıyla iki kız kardeş yeniden ve bir kez daha peşlerindeki kişiden kaçmaya başlarlar. Kimliklerini gizleyerek hayata tutunan iki kız kardeş hem kendileriyle hem de geçmişleriyle hesaplaşırken aynı zamanda da kimliklerini gizlemek için çalışmaktadırlar. Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve kanalın bir türlü başarılı olamadığı bu günde kanalın yeni kozu olan Elbet Bir Gün bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekrana geliyor.

ELBET BİR GÜN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Elbet Bir Gün kanalın Pazar akşamlarının yeni dizisi olarak seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Yeni başlayan Elbet Bir Gün yayınlanan son bölümde yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları çok sert olur. İki kız kardeş Cemil’den kendilerini koruyabilmek için bir arada kalmak zorundadırlar. İki kız kardeş, Nesime ve Gizem bir yandan yeni hayatlarına devam edip bir yandan başlarındaki belayla uğraşırken öbür taraftan seferden dönen İsmail’i çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

Elbet Bir Gün 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşmaya başlayan ve bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Günün yeni bölümünde Nesime’nin kocası İsmail, Cemil tarafından kaçırılmıştır. Sevilay, Gizem’in telefonuna Mehmet ile fotoğraflarını göndermiştir. Mehmet ve Gizem’in evlilikleri bir sınavdan geçmektedir. Sevilay ise ikisinin evliliğini bitirmek için yaptığı planları bir bir devreye sokmaktadır. Cemil ve İsmail ise aradan geçen 15 yılın ardından hesaplaşacaklardır. Bu arada televizyondaki programda Sazlısu cinayetleriyle ilgili tanıklık yapacağını söyleyen bir konuk ağırlanacaktır. Cemil ise bu konuğun kim olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeş ise yeniden birbirlerini tanımaya çalışmaktadırlar. Gizem’in öfkesi zaman zaman ablasına karşı bir merhamete dönüşecektir ancak gelişmeler iki kız kardeş yeniden sınava tabi tutacaktır. Elbet Bir Gün bu akşam ekrana gelecek 3. bölümüyle saat 20.00’da Foxtv’de.

21-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar