Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Başrolde Tarkan mı olacak?

Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Başrolde Tarkan mı olacak?
Usta sanatçı Zeki Müren'in hayatının film yapılacağı açıklandı. Heyecan uyandıran proje için Megastar Tarkan'a mı teklif götürüldü? İşte tüm detaylar…

Türkiye'nin Sanat Güneşi olarak tanınan Zeki Müren'in hayatı beyaz perdeye yansıyacak. Farklı tarzı, kişiliği ve eşsiz sesiyle sevilen sanatçı Zeki Müren'in hatırası bu filmle yaşatılacak. Yapımcı Mustafa Uslu Zeki Müren filminin müjdesini verirken aynı zamanda çok konuşulacak bir tekliften bahsetti. Mustafa Uslu Megastar Tarkan'a filmde oynaması için teklif götürdüklerini dile getirdi. Tarkan'ın filmde olmasını çok istediklerini belirten Uslu, görüşmeler sonucu olumsuz bir cevap aldıklarını söyledi.

Tarkan Müren filminde rol alacak mı?

Müslüm Gürses'in de hayatını film olarak çeken Mustafa Uslu şimdi yeni bir proje için kolları sıvadı. Aynı zamanda Ayla filminin de yapımcısı olan Uslu, bu kez Zeki Müren'in hayatıyla seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor. Magazin Masası programına konuk olan Mustafa Uslu Zeki Müren projesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Müren filmi için Tarkan'la görüşmeler yapıldığını söyleyen Uslu, Tarkan'ın projeden dolayı heyecan duyduğunu fakat daha sonra projede olmayacağını üzülerek bildirdiğini anlattı. Sanat Güneşi Zeki Müren'in hayatının film olması sevenlerini heyecanlandırken Tarkan'ın filmde yer alması da oldukça etkileyici olabilirdi.

Zeki Müren'i kim canlandıracak?

Ünlü star Tarkan'ın götürülen teklifi kabul etmemesi üzüntüyle karşılanırken Mustafa Uslu'ya Müren filminin oyuncuları soruldu. Zeki Müren'i canlandıracak kişinin bilindik biri mi? Sorusunu cevaplayan Mustafa Uslu "Yakında herkes tanıyacak" dedi. Uslu bir sahne sanatçısının karakteri canlandıracağını belirtirken Müren filminden sonra tüm Türkiye'nin tanıyacağı bir isim olduğunun altını çizdi. Zeki Müren filminin ilk fragmanının yayınlanacağı tarih için çok özel bir gün seçildi. Mustafa Uslu Zeki Müren'in doğum günü olan 6 Aralık'ta filmin ilk fragmanının müjdesini verdi. Usta sanatçı Zeki Müren'in hayatından çok önemli kesitlerin filmde yer aldığını söyleyen Uslu seyirciyi heyecanlandırdı. Sanat Güneşi Zeki Müren yaşadığı döneme damga vuran bir karaktere sahipti. Birbirinden değerli şarkılarının yanı sıra giyim tarzı, konuşması ve kullandığı düzgün Türkçe ile dikkat çekiyordu.

21-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar