Elbet Bir Gün 2. Bölüm İzle

Elbet Bir Gün 2. Bölüm İzle
Elbet Bir Gün 2. Bölüm İzle; 14 Kasım Pazar akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün adlı dizinin yayınlanan 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Elbet Bir Gün 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner,  Ömer Genç, Helin Kandemir ve Zeynep Kaçar’ın rol aldığı Elbet Bir Gün bugün saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve seyircinin tanıtımlarından merakla beklediği dizi olan Elbet Bir Gün bir gecekonduda gömülü bir ailenin fertlerinin cesetlerinin beş yıl sora bulunmasıyla başlar. Ardından bu haberi gören iki kız kardeş yıllardır kimliklerini gizleyerek yaşadıkları hayatlarının tehlikeye girmesi üzerine yeni bir hayat kurmak için harekete geçerler ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı Elbet Bir Gün kanalın bir türlü başarılı olamadığı pazar gününde bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Elbet Bir Gün bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor.

ELBET BİR GÜN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında Most prodüction tarafından hazırlanan ve bu akşam2. Bölümüyle ekrana gelen Elbet Bir Gün yayınlanan ilk bölümle geçen hafta seyirciyle buluşmaya başlamıştı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde bir gecekonduda bulunan gizemli beş ceset bir anda ülke gündeminde yerini alırken haberi gören ve bu cesetlerin aileleri olduğunu bilen iki kız kardeşin hayatları yalanlar ve sırlarla dolu geri dönülmez bir yola girer. Birbirine taban tabana zıt bu iki kız kardeş arkalarından gelen geçmişlerinden kaçabilmek için yeni bir hayata başlamak üzeredirler.

Elbet Bir Gün 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında 2. Bölümüyle ekrana gelen ve geçen hafta başlayan Elbet Bir Gün bu akşam saat 20.00’da ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek ikinci bölümünde yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları oldukça sert geçer. Ancak bu sert geçen tartışmalara rağmen iki kız kardeş Cemil’den kendilerini korumak için birlikte hareket etmeye karar verirler. Bu arada Murat Güven, Nesime’nin kuyuya attığı Hacer’i bulur. Diğer taraftan Nesime’nin programa çıkmasıyla öfkesi tekrar yükselen Cemil Bey, Nesime ve Gizem’i bulabilmek için elinden geleni yapmaya başlar. Mevsim ise bir yandan terk edilmiş olmanın öfkesiyle yaşayıp bir yandan annesini merak ettiği için bir an önce Nesime ve Gizem’e ulaşmak için yeni planlar yapmaya başlar. Gizem ve Nesime bir yandan hayatlarına devam edip bir yandan da başlarındaki belalarla uğraşmaktadırlar. Elbet Bir Gün bu akşam saat 20.00’da 2. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar