Gelecek Hafta Hangi Diziler Yayınlanmayacak?

Gelecek Hafta Hangi Diziler Yayınlanmayacak?
Önümüzdeki hafta hangi diziler neden ekranlarda olmayacak? Dizilerin yeni bölümü ne zaman? Dizi severler yeni bölümler ile ne zaman buluşacak.

Her hafta ekranlarda yerini alan diziler önümüzdeki haftada yayında olmayacak. Hangi dizilerin ara verdiği ise dizi hayranları tarafından merakla araştırılıyor. Yılbaşı nedeni ile  birçok dizinin yeni bölümleri yayınlanmadı. Birçok dizi ve kanal kendi yayın politikaları kapsamında yeni bölümlerini bir ya da iki hafta yayınlamadı. Dizi severler ise gelecek hafta hangi dizilerin ekranda olmayacağını araştırmaya devam ediyor. Diziler ne zaman yeni bölümü yayınlayacak?

Diziler Neden Yok?

Yılbaşı tatilinin gelmesi ile ara verilen dizilere bu kez ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs hastalığı da eklendi. Hangi dizilerin yeni bölümlerinin ekranda olmayacağı ve hangi dizilere koronavirüs hastalığının engel olduğu merak ediliyor. Yeni bölümleri merakla bekleyen dizi hayranları ise önümüzdeki  hafta yayınlanmayacak olan dizileri şimdiden merak etmeye başladı. Koronavirüs hastalığının engel olduğu diziler hangileri? Hangi tarihte izleyenleri karşısına çıkacak? 

Koronovirüs Setleri de Etkisi Altına Aldı

Yılbaşının gelmesiyle beraber kanalların reklam anlaşmalarından dolayı  1 ya da 2 haftalık ara veren yapımların çoğu şimdi de koronavirüs engeline takıldı. Tüm yurdu etkisine alan koronavirüs setleri de rehin aldı.

Hangi Diziler Yayınlanmayacak?

Gelecek hafta yayınlanmayacak olan diziler yeni bölüm tanıtım filmleri ile yayın tarihi duyurdu. Başrol oyuncuları koronaviruse yakalanan Üç Kuruş dizisi yayın süresine ara verdi.  Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrisevin rol aldığı Kalp Yarası, Celil Nalçakan'ın rol aldığı Kardeşlerim, Bir Zamanlar Çukurova ile Destan ve Kuruluş Osman dizileri ekranlarda olmayacak.

Diziler Ne Zaman Ekranlara Geri Dönecek?

Ara veren dizilerin ne zaman yayına devam edeceği henüz belirtilmedi. Heyecanla yeni bölümleri bekleyen dizi severler ise yeni bölümlerini ne zaman yayınlayacağı merak ediyor. Yılbaşı tatiline koronavirusun denk gelmesiyle dizilerin verdiği ara seyircisine merak uyandırdı.  Üç Kuruş, Kalp Yarası, Bir Zamanlar Çukurova, Destan ve Kuruluş Osman dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği henüz belirtilmedi.

Güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda her hafta izleyenleri ile buluşan diziler bir süre daha yayına devam edemeyecek. Dizi severleri ise her hafta yeni bölümleri iple çekerken bir süre daha özlem yaşamaya devam edecek. Verilen sağlık arasının ardından tüm diziler yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar