Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu

Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu
Elçin Sangu, yeni sezonda ekranlara dönüyor. Sevilen oyuncu Star TV'den ekrana gelecek İyi Günde Kötü Günde dizisine dahil oldu.

Sevilen isim Elçin Sangu, yeni dizisiyle ekranlara dönüyor. Son olarak Çarpışma dizisiyle izlediğimiz oyuncunun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde oldu. Star TV'nin ekrana getireceği dizide birbirinden önemli isimler yer alıyor. Elçin Sangu'nun dahil olduğu diziyle ilgili tüm bilgiler.

İyi Günde Kötü Günde dizisine katılan son isim Elçin Sangu oldu

Yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrollerinde, Elçin Sangu'nun yanı sıra Seda Bakan, Mert Fırat, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş, Derya Alabora, Yasemin Allen ve Ali Yağcı bulunuyor. Merakla bekelenen İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ilgili tüm bilgiler neler?

O3 Medya imzası taşıyan diziyle ilgili pek fazla bilgi bulunmuyor. İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusuuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Kamera arkasına baktığımızda senaryoyu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in kaleme aldığını görüyoruz. Yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturacak.

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çerkes bir ailenin kızı olan Sangu, Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Sonrasında ise Yeditepe Üniversites Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. Haldun Dormen'in sanat danışmalığı yaptığı "Sahne tozu" tiyatrosunda eğitim aldı. İzmir'de tiyatro oyunlarında sahne aldığı sırada bir anda kendini dizilerde buldu. 2011 yılında, Kanal D'den ekrana gelen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Jale rolüyle televizyon dünyasına adım attı. 2014 yılında rol aldığı Kurt Seyi ve Şura dizisiyle adından söz ettiren Elçin Sangu, 2015-2017 yılları arasında rol aldığı Kiralık Aşk dizisiyle kariyerinin patlamasını yaşadı. 2017 yılında vizyona giren Mutluluk Zaman filminde Barış Arduç ile başrolleri paylaştı. Güzel oyuncu son olarak Show TV'den ekrana gelen Çarpışma dizisinde rol aldı. İşte Elçin Sangu'nun oyunculuk kariyeri boyunca rol aldığı tüm diziler;

2018-2019- Çarpışma (Zeynep Tunç)

2018- Yaşamayanlar (Mia)

2015-2017- Kiralık Aşk (Defne)

2015 Sevdam Alabora (Zeynep)

2014 Kurt Seyit ve Şura (Güzide)

2013- Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar)

2012- Aşk Kaç Beden Giyer (Nehir)

2011- Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Jale

02-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar