Oyuncu Ozan Güven'e şok! Sevgilisi darp raporu aldı, dava açıyor!

Oyuncu Ozan Güven'e şok! Sevgilisi darp raporu aldı, dava açıyor!
Sevilen oyuncu Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz darp raporu aldı. Ozan Güven tarafından darp edildiğini söyleyen Bulutsuz, Güven'e dava açmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Ozan Güven kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etmekle suçlanıyor. Deniz Bulutsuz aldığı darbelerle gözüne kan indiğini ve bu sebeple darp rapaoru aldığını açıkladı. Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven'e dava açmaya hazırlandığı iddia edildi. Son günlerde artan kadına şiddet olaylarında ünlü isimler de sık sık yer almaya başladı. Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Ozan Güven hakkında ağır şiddet iddiası

Oyuncu Ozan Güven son olarak Babil dizisinde rol almıştı. Ekranların sevilen isimlerinden olan Ozan Güven'in sevgilisine şiddet uyguladığı iddiası ise oldukça sarsıcı. Hürriyet'in haberine göre Deniz Bulutsuz yaşananları yakın çevresiyle paylaştı. Habere göre Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz geçen hafta bir konu hakkında tartıştı. Sözlü başlayan tartışma Ozan Güven'in Bulutsuz'u darp etmesiyle devam etti. Deniz Bulutsuz'un kafasına aldığı darbeler sonucu gözlerine kan indiği belirtildi.

Deniz Bulutsuz Ozan Güven'e dava açmaya hazırlanıyor

Deniz Bulutsuz'un olayın ardından hastaneye gittiği ve darp raporu aldığı ve Ozan Güven'e dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Deniz Bulutsuz'un olayı yakın çevresiyle paylaştığı ve sosyal medyadan bazı paylaşımları sildiği gözlemlendi. Deniz Bulutsuz olayın ardından Ozan Güven'in doğum gününü kutladığı paylaşımlarını da sildi. Güven'den şikayetçi olacağı belirtilen Bulutsuz'un gördüğü şiddet Ozan Güven'e yakıştırılamazken Güven'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven son dönemin en iddialı dizilerinden olan Babil'in başrol oyuncularından biri. Deniz Bulutsuz'la bir süredir birlikte olan Güven'in sergilediği davranış şok etkisi oluşturdu. Ortaya çıkan iddiaların ardından Deniz Bulutsuz sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve yaşadığı şiddeti anlattı.

Bir saatten fazla süren şiddete maruz kaldım

Bulutsuz, "13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum" açıklamasında bulundu.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar