Yıldız Tilbe program sunuculuğuna başlıyor!

Yıldız Tilbe program sunuculuğuna başlıyor!
Sevilen pop müzik sanatçısı Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye'nin ardından yeni bir program ile ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor.

Yıldız Tilbe ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcı yeni bir programın sunuculuğunu üstlenecek. Son olarak TV8'den ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasına jüri üyeliği yapan Yıldız Tilbe, daha sonra yerini Seda Sayan'a bırakmıştı. Anlaşılan o ki Yıldız Tilbe'yi bir süre daha televizyon ekranlarında görmeye devam edeceğiz. Uzun yıllardır şarkılarıyla beğeni toplayan Yıldız Tilbe, Yıldız Show isimli programı sunacak. Hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız program, önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak. Programın ilk bölümü şimdiden planlanmış durumda. İlk bölüme hangi isimlerin konuk olacağı da açıklandı. İşte Yıldız Tilbe Show programıyla ilgili tüm bilgiler ve daha fazlası.

Yıldız Tilbe'nin sunacağı Yıldız Show başlıyor!

Yıldız Tilbe, 2017 yılında, Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve TV8'den ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasında Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk ile beraber jürilik yapmıştı. Kendine has kişiliğiyle sempati toplayan ünlü isim, 2018 yılında programdan ayrılmıştı. Yıldız Tilbe'den boşalan jürilik koltuğuna Seda Sayan oturmuştu. Oldukça fazla seveni bulunan ismin sevenlerini sevindirecek bir haber var. Yıldız Tilbe, ekranlara sunuculuk yaparak dönüyor. Merakla beklenen programın adı ise Yıldız Show. Daha önce de bu isme sahip bir programı sunan Yıldız Tilbe, bir kez daha sunuculuk yapacak. Ünlü şarkıcı daha önce bir müzik programı sunmak istediğini aktarmıştı ve bu isteiği gerçekleşti. Bu programın hangi kanaldan ekrana geleceği henüz belli değil. Buna karşın ilk bölümde hangi isimlerin yer alacağı bilgisi Yıldız Tilbe'nin ağzından verildi. Yıldız Show programının ilk bölümüne Hadise, Bülent Ersoy ve Yeşim Salkım konuk olacak. Yıldız Tilbe, daha fazla bilgiyi basın mensuplarıyla paylaşmadı. Önümüzdeki günlerde Yıldız Show programının hangi kanalda olacağı açıklanacaktır. 

Sezen Aksu sorusu dikkat çekti

Yıldız Tilbe'ye yöneltilen bir soru ise dikkat çekti. Ünlü şarkıcıya "Sezen Aksu'yu da konuk alacak mısınız?" şeklinde bir soru yöneltildi. Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe, geçtiğimiz yıl uzun yıllardır devam eden küskünlüğe son vermişlerdi. Yıldız Tilbe, kendisine yönetlilen bu soruya "Sezen'i rahatsız edemem." cevabını verdi.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar