Elimi Bırakma için son karar!

Elimi Bırakma için son karar!
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma için son karar verildi. Yeni sezonda ne olacağı merak edilen dizinin akıbeti belli oldu.

TRT 1 ekranlarına damga vuran Elimi Bırakma dizisi her Pazar akşamı izleyicisi ile buluşuyor. Yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak edilen dizi için son karar verildi. Peki kanal Elimi Bırakma dizisi için ne karar verdi? Elimi Bırakma devam edecek mi? Final mi yoksa Sezon finali mi yapacak?

'ELİMİ BIRAKMA' DEVAM EDİYOR!

Alina Boz ve Alp Navruz'un başrollerini paylaştığı dizi Elimi Bırakma, daha yayınlanmadan önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Azra ve Cenk'in birdenbire kesişen yollarını konu alan dizinin hikayesi aile bağlarını ne kadar önemli olduğunu izleyiciye yansıtmıştı. Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturuyor. Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı ise senaryosunu kaleme alıyor. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz'un yanı sıra Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler yer alıyor. Elimi Bırakma dizi her Pazar saat 20.00'de yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Peki Elimi Bırakma yeni sezonda da devam edecek mi? Elimi Bırakma final mi yapacak?

TRT 1 ekranlarında geniş bir izlenme oranlarına sahip olan dizi Elimi Bırakma hakkında son karar verildi. TRT 1 kolay kolay dizilerini final yaptırmıyor. İzlenme oranlarının düşük olduğu diziler için bile final kararı almıyor. Bunun ile birlikte sevilen dizi Elimi Bırakma'nın bir sezon daha ekranlarda olmasına karar verildi. TRT 1 kanalı tarafından 2. sezon onayını alan dizi sezon finali yapacak. Elimi Bırakma dizisi yayınlanacak olan 40. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek. Fenomen dizinin nasıl bir sezon finali yapacağı büyük merak konusu. 

ELİMİ BIRAKMA OYUNCULARI

Alina Boz – AZRA GÜNEŞ
Alp Navruz – CENK ÇELEN
Dolunay Soysert – SUMRU GÜNEŞ
Batuhan Ekşi – TARIK YELKENCİ
Cemre Gümeli – CANSU KARA
Burak Tamdoğan – AZMİ YELKENCİ
Gökçe Yanardağ – HÜLYA AKGÜN
Ertuğrul Postoğlu – MESUT AKGÜN
Cemre Baysel – MELİS ÇELEN
Emre Bey – ARDA ÇELEN
Yiğit Kağan – MERT GÜNEŞ
Seray Gözler – FERİDE ÇELEN

26-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler