Elimi Bırakma Melis neden yok? Diziden ayrıldı mı?

Elimi Bırakma Melis neden yok? Diziden ayrıldı mı?
Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Elimi Bırakma'dan şok ayrılık haberi geldi. Dizinin sevilen karakterlerinden Melis neden yok? Elimi Bırakma Melis diziden mi ayrıldı?

Pazar akşamları TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Elimi Bırakma'dan sevenlerini üzecek bir ayrılık haberi geldi. Elimi Bırakma dizisinden kim ayrıldı? Elimi Bırakma'nın güzel oyuncularından Melis yani Cemre Baysel diziden ayrıldı mı? Elimi Bırakma Melis neden yok? İşte Elimi Bırakma dizisi ile ilgili gelen son gelişmeler..

Elimi Bırakma Melis öldü mü? Melis diziden ayrıldı!

Başrollerinde Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Burak Tamdoğan, Ebru Aykaç ve Ertuğrul Postoğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Elimi Bırakma, TRT 1 ekranlarını reytinglerde başarılı yerlere getiriyor. Pazar akşmalarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Elimi Bırakma dizisinden gelen son haber sevenlerini derinden etkiledi. Dizide Melis karakterine hayat veren Cemre Baysel neden dizinin kadrosunda görünmüyor? Sevilen karakterlerden biri olan Melis'in dizinin kadrosunda olmaması Elimi Bırakma hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Eylül ayında yepyeni bölümler ile ekranlara gelecek olan dizinin yapımcılığını Üs Yapım üstleniyor. Çok sıkı takip edilen dizinin son bölümünde Mert, Melis ve Cenk çok kötü bir kaza geçiriyor. Bu bölümün hemen ardından Mert, Melis ve Cenk öldü mü? diye sorular gelmeye başladı. Ve beklenen oluyor Melis karakteri yaşanan bu korkunç kazada hayatını kaybediyor ve diziden ayrılan ilk isim oluyor. 

Elimi Bırakma Melis (Cemre Baysel) Kimdir?

1999 yılında dünyaya gelen güzelliği ile dikkat çeken Cemre Baysel, İzmir doğumludur. Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nde eğitimi devam etmektedir. Cemre Baysel ilk oyunculuk deneyemini TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Güneş Sayın, Emine Gürsoy, Renan Bilek ve Nuri Gökaşan gibi ünlü isimlerin rol aldığı Yeşil Deniz ile yaptı. Yeşil Deniz'deki üstün performansının ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisinde de rol aldı. Kova burcu olan Cemre Baysel, 1.66 metre boyunda ve 53 kilodadır. 

Cemre Baysel’in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Elimi Bırakma - (Melis) (TV Dizisi) 

2017 – Payitaht Abdülhamit - (Firuze) (TV Dizisi)

2017 – İsimsizler -  (Gülperi) (TV Dizisi)

2014 – Yeşil Deniz - (Gonca) (TV Dizisi)

01-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar