Elimi Bırakma Şirin (Hazal Şenel) Kimdir?

Elimi Bırakma Şirin (Hazal Şenel) Kimdir?
TRT 1 ekranlarının Pazar akşamlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan Şirin karakteri kimdir? İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon ikinci sezonuyla Pazar günleri seyirci karşısına çıkan Üs Yapım imzalı Elimi Bırakma dizisi kanalın en çok seyredilen yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Nevruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç gibi oyuncuların rol aldığı, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı ve senaryosu Nilüfer aydın ile Volkan yazıcı tarafından kaleme alınan Elimi Bırakma kadrosuna kattığı yeni oyuncularla daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Diziye son olarak katılan Şirin karakterinin kim olduğunu ve bu karakteri canlandıran oyuncuyu sizler için araştırdık.

Elimi Bırakma Şirin (Hazal Şenel) Kimdir?

TRT 1 ekranlarının başarılı yapımlarından Elimi Bırakma dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle seyirci tarafından beğenilerek seyredilmeye devam ediyor. Üs Yapım imzalı dizi geçtiğimiz sezon başlamış ve kanal tarafından bu sene için de yayın vizesizini almayı başarmıştı. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, insanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi mottosuyla başlayan hikayeyi konu alan dizi aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Diziye bu sezon katılan ve Feride Hanım’ın hemşiresi Şirin karakterini canlandıracak olan Hazal Şenel’in ise dizide yeni bir heyecan oluşturması bekleniyor. Peki Elimi Bırakma adlı dizide rol alan Şirin karakterini canlandıran Hazal şenel kimdir? İşte cevabı!

Elimi Bırakma Hazal Şenel (Şirin) Kimdir?

Hazal Şenel 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerini bu şehirde tamamlamış ve ardından tiyatroya başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu 2006 yılında ilk kez kamera karşısına Selena adlı diziyle geçmiş ve bu dizide Kıvılcım karakterini canlandırmıştır. Kıvılcım karakteriyle bir anda seyirci tarafından oldukça beğenilen oyuncu ardından 2010 yılında Osmanlı Cumhuriyeti adlı sinema filminde rol almıştır. Oyuncu daha sonra Türk Malı adlı yapımda Melodi karakterini canlandırmıştır. Son olarak Pis Yedili adlı dizide salça karakteriyle seyirci karşısına çıkan Hazal şenel bu karakterle de oldukça beğenilmiştir.

Hazal Şenel’in oynadığı başlıca yapımlar şunlardır. 2017 İçimdeki fırtına, İki yabancı, 2015 Hannas: Karanlıkta Saklanan, Bizans oyunları 2011, 2013 Pis yedili, 2010 Türk Malı, 2008 Osmanlı devleti, 2006 Selena.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar