Elimi Bırakma'dan veda haberi!

Elimi Bırakma'dan veda haberi!
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'dan dizi hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin önemli karakterlerinden biri veda etti.

TRT1'in uzun süredir ekranlarda olan dizisi Elimi Bırakma hayranlarına kötü haber geldi. Elimi Bırakma dizisinin sevilen karakterlerinden Cansu karakterine hayat veren Cemre Gümeli diziye veda etti. İşte detaylar..

CANSU (CEMRE GÜMELİ) DİZİDEN AYRILDI

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Elimi Bırakma, son sürat devam ediyor. Fakat dizi setinde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Mücahit Akyoldaş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği dizinin hayranları gelen bu ayrılık haberine çok üzülecek. Elimi Bırakma dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Cansu diziye veda etti. Elimi Bırakma, Cansu rolüne hayat veren güzel oyuncu Cemre Gümeli'nin diziden ayrılması büyük şok yaşattı. Peki Cansu yani Cemre Gümeli diziden neden ayrıldı. Başarılı ve güzel oyuncu Cemre Gümeli 26 mayıs 2019 Pazar günü saat 20.00'de TRT1'de yayınlanan Elimi Bırakma'nın yeni bölümünden sonra diziye veda etti. 

Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde Cansu korkunç bir kaza geçirir. Ve Cansu'nun hastaneye kaldırıldığı ancak durumunun ağır olduğu görüldü. Cemre Gümeli dizide geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybederek son rolünü canlandırır. Bakalım Elimi Bırakma dizisi hayranları bu durumu nasıl karşılayacak? Elimi Bırakma dizisi yeni bölümleri ile her Pazar saat 20.00'de TRT1 ekranlarında...

Elimi Bırakma Cansu (Cemre Gümeli) Kimdir?

Güzel oyuncu Cemre Gümeli, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Cemre Gümeli, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi ile eğitimini tamamlamıştır. Başarılı bir oyuncu olma yolunda ilerleyen Cemre Gümeli, ilk oyunculuk deneyimini Tatlı İntikam dizisinde Simay karakterini canlandırarak yapmıştır.Daha sonrasında ise TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Elimi Bırakma'da Cansu karakterine hayat verip, 42. bölüm ile ölerek diziden ayrılmıştır.

ELİMİ BIRAKMA OYUNCULARI

Alina Boz – AZRA GÜNEŞ
Alp Navruz – CENK ÇELEN
Dolunay Soysert – SUMRU GÜNEŞ
Batuhan Ekşi – TARIK YELKENCİ
Cemre Gümeli – CANSU KARA
Burak Tamdoğan – AZMİ YELKENCİ
Gökçe Yanardağ – HÜLYA AKGÜN
Ertuğrul Postoğlu – MESUT AKGÜN
Cemre Baysel – MELİS ÇELEN
Emre Bey – ARDA ÇELEN
Yiğit Kağan – MERT GÜNEŞ
Seray Gözler – FERİDE ÇELEN

 

27-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar