Emel Gölgeçen Kanunsuz Topraklar Ekibine Dahil Oldu. Emel Gölgeçen Kimdir?

Emel Gölgeçen Kanunsuz Topraklar Ekibine Dahil Oldu. Emel Gölgeçen Kimdir?
Faruk Teber'in yönetmenliğinde çekilen Kanunsuz Topraklar dizi ekibine bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncu ve sunucu Emel Gölgeçen Mehveş karakteri ile seyircisiyle buluşacak.

Gold Film imzası ile Çarşamba akşamları ekranlarda yerini alan Kanunsuz Topraklar dizisine yeni bir isim dâhil oldu. Başarılı ünlü oyuncu ve sunucu Emel Çölgeçen, dizinin kadrosuna dâhil oldu. Emel Gölgeçen kimdir? Dizide hangi karaktere hayat verecek?

Fox TV ekranlarında ilk bölümü 29 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan, Kanunsuz Topraklar dizisine katılan Emel Gölgeçen hangi karaktere hayat vereceği izleyenler tarafından merakla araştırılıyor. Emel Gölgeçen, 1939 yıllarında yaşanan bir hikâyeyi konu alan Kanunsuz Topraklar dizisine dâhil oldu. Ünlü oyuncu diziye Mehveş karakteri ile dâhil oldu. Yeni bölümlerinde seyircisi ile buluşmak üzere setlere dönen Emel Gölgeçen kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır?

Fox TV  ekranlarının dizisi Kanunsuz Topraklar’ in yönetmen koltuğuna Faruk Teber'in yer aldığı, senaryosunu Zülküf Yücel'in kaleme aldığı dram türündeki dizi oyuncu kadrosuna yeni isimler dâhil etmeye devam ediyor. Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisine Mehveş karakterine hayat verecek olan Emel Gölgeçen dâhil oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Emel Gölgeçen, Tiyatro, sinema ve dizi filmlerde birçok yapımda bambaşka karakterler ile ekranlarda yerini almıştı. Yeni bölümleri itibari ile Kanunsuz Topraklar dizisinde Mehveş karakteri ile yer alacak. Emel Çölgeçen, hayat verdiği Mehveş karakteri ise Esra Bilgiç’in hayat verdiği Gülfem’in İstanbul’dan gelen teyzesi olarak diziye dâhil olacak. 

Kanunsuz Topraklar dizisi Zonguldak’taki madenciler ile maden sahipleri arasındaki hak mücadelesini anlatan bir dizi olarak seyirci karşısında yer alıyor. Fakat güçlü oyuncu kadrosuna rağmen dizinin reytingleri ise dikkatlerden kaçmıyor. Seyirci ilgisinin az olduğu Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosuna dâhil olan yeni oyuncular ile dikkatleri çekmeye çalışıyor.

Gold Film imzası taşıyan Kanunsuz Topraklar, Faruk Turgut’un yapımcılığında Fox TV de her çarşamba yeni bölümleri ile aynı saatinde ekranlarda olmaya devam edecek. 

Emel Çölgeçen 9 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu, tiyatrocu ve sunucu olarak kariyerine devam eden Çölgeçen 45 yaşındadır. Tarık Güveli ile 2021 yılında Galatasaray kulübünün Atlı Spor tesislerinde düzenlenen sade bir nikâh töreni ile dünya evine girmiştir.

 

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar