Survivor Doktoru Metin Kuş Neden Yok?

Survivor Doktoru Metin Kuş Neden Yok?
Acun Ilıcalı sunumu ile TV8 ekranlarında yıllardır sevilen yarışma programı Survivor bu yıl All Star kadrosu ile yerini aldı fakat Dr. Metin Kuş yok? Metin Kuş neden yok?

Survivor All Star tüm hızıyla devam ederken kadroda eksik olan bir isim dikkatlerden kaçmadı. Metin Kuş neden yok?

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen yarışması bu sezonda All Star kadrosu ile ekranlarda. Dominik Cumhuriyeti'nde tüm hazırlıkların kusursuz bir şekilde çekime hazırlandığı yarışmada Metin Kuş dikkatlerden kaçmadı. Uzun süredir programda yarışmacıların sakatlıkları ile ilgilenen DR. Metin Kuş bu sezonda yer almıyor. Acun Medya imzası taşıyan yarışmanın doktoru olarak tanınan Metin Kuş’un eksikliği bir hayli hissedildi. Metin Kuş Ayrıldı mı? Yerine hangi doktor dâhil oldu?

All Star Survivor 2022 Yarışmasında Dr. Metin Kuş Neden Yok?

Acun Medya yapımcılığında TV8 ekranlarında büyük bir heyecan ile başlayan Survivor 2022 All Star nefes kesen yarışları ile yayın hayatına devam ediyor. Güçlü yarışmacıları ile her saniye heyecanı katlayan yarışmada Metin Kuş’un olmayışı izleyenleri meraklandırdı. Hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların parkurlarda hız kesmeden oyuna adapte olurken istenmeyen kazalar daha şimdiden başlamışken Dr. Metin Kuş’un adı hiç duyulmayınca izleyenleri dikkatini çekti. Acun Ilıcalı ile çok yakın arkadaşlıklarının olduğu bilinen Metin Kuş bu sezon yarışmada yer almayacak.

Survivor’un Ünlü Doktoru Metin Kuş Ayrıldı mı?

Geçtiğimiz son iki sezonda da pandemi nedeni ile çok etkin olamayan Dr. Metin Kuş, All Star yarışmasında yer almayacağı ve Survivor’dan ayrıldığı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Dr. Metin Kuş ilerleyen zamanda yeniden Survivor 2022 yarışmasında dönebilir. Gözlerin aradığı ünlü doktor Metin Kuş yerine Dr. Serhad Ömercikoğlu yer alıyor. All Star Survivor 2022 Ünlüler takımında; Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz yer alıyor. All Star Survivor 2022 Gönüllüler takımında ise; Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Yağmur Banda yer alıyor. Yarışmacılar ile artık ilgilenecek olan isim Dr. Serhad Ömercikoğlu oldu.

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar