Emine Boyner ve Ali Kürşat Boşandı

Emine Boyner ve Ali Kürşat Boşandı
Magazin dünyası ve camianın önde gelen çiftlerinden Cem Boyner’in kızı emine Boyner ile Ali Kürşat iki hafta önce sessiz sedasız boşandılar.

Magazin dünyasında her ne kadar çok rastlanmasa da geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız bir boşanma gerçekleşti ve bu durum bir süre magazin basınında ve sosyal medyada yer almadı. Yer almamasının sebebi ise böyle bir boşanmanın yaşandığının bilinmiyor olmasıydı. 2012 yılında görkemli bir törenle evlenen magazin dünyası ve camianın önde gelen isimlerinden Emine Boyner ve Ali Kürşat aradan geçen sürede evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladı. Bir kız çocukları bulunan çift evliliklerini daha fazla yürütemeyeceklerini anlayınca kavgasız ve tartışmasız bir şekilde ayrılmaya karar verdiler ve dava 2 hafta önce görüldü ve Emine Boyner, Ali Kürşat çifti evliliklerini sonlandırdı.

Sessiz Sedasız Ayrıldılar

2012 yılında görkemli bir nikahla evlenen Cem Boyner’in kızı Emine Boyner ile Kürşat zeytinyağlarının ikinci kuşak varisi Ali Kürşat aradan geçen zamanda evliliklerini sürdürmeyi başaramadılar. Görkemli bir düğün töreniyle evlenen çiftin bir kız çocukları da olmuş ancak buna karşın evliliklerinin üzerindeki kara bulutlar dağılmamıştı. Henüz üniversiteyi bitirir bitirmez 23 yaşında evlenen Emine Boyner ile Ali Kürşat mutsuz olan evliliklerini daha fazla uzatmamak ve birbirlerini de daha fazla yıpratmamak adına bir karar vererek sessiz sedasız boşandılar. İki hafta önce gerçeklen boşanma sonrasında taraflar kendi yaşamlarına kaldıkları yerden devam etmeye başladılar. Bu ayrılığın ise özellikle geçtiğimiz yıl iki kızını 8 ay arayla evlendiren Cem Boyner’i fazlasıyla üzdüğü belirtiliyor.

İkna Çabaları Yeterli Olmadı

2012 yılında üniversiteyi bitirir bitirmez evlenen ve hemen ardından da eşi Ali Kürşat’la birlikte Ayvalık’a yerleşen ve burada yaşamaya başlayan Emine Boyner’in ayrılması ailesini de derinden üzdü. Ali Kürşat ile olan evliliğinden üç yaşında bir kız çocuğu da bulunan Emine Erdoğan ve Ali Kürşat’ın aileleri ve sevenlerinin tüm ikna çabalarına karşın bu kararı aldıkları öğrenildi. 2012 yılında Cunda adasında gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine giren çiftin düğününe pek çok ünlü isim katılmış ve düğün uzun süre dillerden düşmemişti. Yaklaşık 9 yıl süren evliliğin neden bittiği hakkında ise herhangi bir bilgi edilemedi. Ancak tarafların mutsuz oldukları uzun süredir konuşuluyordu.

02-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar