Emre Kınay Vurgun dizisinden ayrılacak mı?

Emre Kınay Vurgun dizisinden ayrılacak mı?
FOX TV'de yayınlanan Vurgun dizisinde rol alan Emre Kınay, belediye başkan adayı olunca diziye devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.

FOX TV'de yayınlanan dram dizisi Vurgun, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay gibi isimleri oyuncu kadrosunda barındırıyor. Emre Kınay, belediye başkan adayı olunca diziye devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz gün büyük bir sürprizle karşı karşıya kalmıştık. Tiyatro, sinema ve dizi alanında adından söz ettiren Emre Kınay, siyasetin de önemli konu başlıklarından biri haline geldi. Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti, Kadıköy'deki seçimlerde Emre Kınay'ı aday gösterdi. Başarılı oyuncunun önümüzdeki günlerde seçim kampanyasına başlaması bekleniyor.

Emre Kınay aynı zamanda FOX TV'den ekranlara gelen Vurgun dizisinde rol alıyor. Dizilerin süresini göz önüne alınca yoğun tempolu dizi setleri herkesin malumu. Belediye başkan adaylarının da seçim kampanyalarında yoğun bir mesai harcadağı bir gerçek. Bu durumda Emre Kınay'ın diziye devam edip etmeyeceği merak konusu haline geldi.

Emre Kınay'ın aday olmasının ardından ne oyuncudan ne de yapımcılardan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerden başarılı oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği kesinleşecektir.

Emre Kınay, Vurgun dizisinde Vedat karakterini canlandırıyor.

Vurgun dizisi konusu

Kemal 40 yıllık hayatının son 10 yılını komada geçirmektedir. Herkes ölümünü beklerken bilinmeyen bir şekilde kullanılan ilaca reaksiyon göstererek uyanır. Doktorlar dahil herkes şaşkındır. Büyük bir aşkla evlendiği karısı Reyhan 10 yıldır onun ölümünü beklediğinden kocasının arkadaşı hemde ortağı Vedat'la beraberdir. Kemal'e uzun süredir hastanede hergün hizmet eden hemşiresi Asya'da aşık olmuştur.  Kaç yıldır bu günü bekleyen Asya ile ölümünü bekleyen Reyhan karşı karşıya geldiğinde Vedat'ın desteği Kemal'i yıkabilecek midir?

Kemal (Erkan Petekkaya)

Kemal başarılı bir iş adamıdır. Karısı Reyhan ve oğlu Kerem'le birlikte yolunda giden bir hayatı vardır, ta ki geçirdiği kazaya kadar. Kaza, Kemal'in 10 yıl sürecek bir komaya girmesine neden olur. Bu süre zarfında karısı Reyhan ve ortağı Vedat bir birlikteliğe başlar. Bir gün ansızın komadan uyanan Kemal, bambaşka bir hayata gözlerini açmıştır.

Vedat (Emre Kınay)

Vedat, ortağı Kemal'in komaya girmesinden sonra zaman kaybetmeden onun eşi Reyhan ile birlikteliğe başlar. Bunun sebebi biraz aşk biraz da stratejik olarak aldığı bir karardır. Reyhan ve Vedat, Kemal'in şirketinde bir vurguna hazırlanmaktadır.

Reyhan (Deniz Çakır)

Reyhan, Kemal'in karısıdır. Kocası komaya girdikten sonra Kemal'in ortağı Vedat ile birlikteliğe başlar. Bu birliktelikten de bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Kemal'in ölerek 10 yıldır süren bu koma halinin bitmesini beklemektedir ancak işler tam tersi şekilde cereyan eder. 

19-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar