Vurgun dizisi final yapıyor!

Vurgun dizisi final yapıyor!
Vurgun dizisi final yapıyor! Fox tv ekranlarının yeni dizisi Vurgun, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki Vurgun dizisi neden bitiyor?

Fox tv ekranlarının yeni dizisi Vurgun'dan kötü haber geldi. Final yapacağı haber yayılan Vurgun dizisi sevenlerini üzdü. Peki Vurgun dizisi neden final yapıyor? İşte tüm ayrıntılar...

Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Vurgun dizisi geçtiğimiz haftalarda Fox tv ekranlarına gelerek seyircisi ile buluşmuştu. Güzel bir başlangıç yaparak ekranlara gelmeye devam eden Vurgun dizisi kötü haberi verdi. Vurgun dizisinin final yapacağını öğrenen seyirci oldukça üzgün.

Gold Film'in öncülüğünde yürütülen Vurgun dizisinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral yer alırken, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmektedir. Çekimlerinin İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildiği projenin senaryosunda ise Başar Başaran ve Emre Özdür yer almaktadır. Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi kısa süre sonra final haberini verdi. Kötü haberi duyan seyirci Vurgun dizisinin neden final yaptığını merak etmeye başladı. Siz değerli takipçilerimiz için Vurgun dizisinin neden final yaptığını sizler için araştırdık...

İlk olarak Şubat ayının ilk haftasında ekranlara merhaba diyen Vurgun dizisi gelecek hafta 6. yeni bölümü ile final yapacağını açıkladı. Her Çarşamba saat 20:00'da Fox tv ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisi reyting sonuçlarında istediği başarıyı yakalamaması nedeniyle final  kararı aldı. Aynı akşam yayın akışında yer alan Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı dizilerinin kıyasıya mücadelesi Vurgun dizisinin başarısız olmasına neden olmuştu. Başka bir kanala geçişinin de söz konusu olamayacağını belirten Vurgun dizisi yapımcıları üzülerek final haberini doğruladı.

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Vurgun, 13 Mart Çarşamba günü 6. yeni bölümü ile ekranlara veda etmeyi planlıyor.

Vurgun son bölümde neler yaşandı?

Reyhan'ın yaşadığı zor anlar diziye damga vurmuştur. Ayrıca Erdoğan beyin yıllar sonra tüm sırları ortaya çıkaracak olan hamlesi Reyhan ve Asya'yı korkutacaktır.

Vurgun dizisi oyuncu kadrosu

Fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Vurgun dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır yer alırken, Emre Kınay, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz ise kadroda yer alan başarılı isimlerdir.

08-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar