Vurgun Feyyaz (Ünal Gümüş) kimdir?

Vurgun Feyyaz (Ünal Gümüş) kimdir?
Vurgun dizisine Feyyaz karakteriyle dahil olan usta oyuncu Ünal Gümüş kimdir? Vurgun'da hangi karaktere hayat verecek? Ünal Gümüş kimdir?

Gold Film tarafından Fox TV için hazırlanan Vurgun dizisi ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre önce yayın hayatına başlayan diziye yeni karakterler katılmaya devam ediyor. Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı Vurgun dizisine 'Feyyaz' karakteriyle dahil olan Ünal Gümüş kimdir? Daha önce hangi dizi ve filmlerde rol almıştır? İşte detaylar...

VURGUN FEYYAZ KİMDİR?

Vurgun dizisinde Reyhan’ın babası olarak diziye dahil olan Feyyaz karakteri rolü gereği sert bir mizaca sahip birini canlandıracak. Reyhan’ın (Deniz Çakır) babası olarak diziye dahil olan Feyyaz karakterini ise usta oyuncu Ünal Gümüş canlandıracak. 

Ünal Gümüş Feyyaz Vurgun

ÜNAL GÜMÜŞ KİMDİR?

Vurgun Dizisi’nde Reyhan’ın babası Feyyaz karakteri olarak diziye dahil olan Ünal Gümüş Berlin’de, Newyork’ta, Hamburg’da, Londra’da oyunculuk üzerine eğitim aldı. 1948 yılında İstanbul’da dünyaya gelen tecrübeli oyuncu 2010 senesinde Deli Saraylı adlı dizide Amiral Sir Edward karakteriyle büyük beğeni aldı. Gönül Çelen dizisinde Burhan karakterine hayat vermiş olan oyuncu başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı Kuzey Güney dizisi oyuncu kadrosunda da yer aldı. Bu dizide Atilla Sinaner rolüne hayat verdi. 2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisinde bir babayı canlandıran Ünal Gümüş son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan No:309 adlı dizide Haluk karakterini canlandırdı. Oyuncunun rol aldığı diğer yapımlar ise, Deliormanlı, Aşk Yalanı Sever, Şehrin Melekleri, Çarşı Pazar, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, Poyraz Karayel, Kadim Dostum, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Benimle Oynar Mısın?, Zenne, Dedemin İnsanları, Beni Unutma, Bir Bulut Olsam, Gölge, Sessiz Fırtına, Yalancı Yarim, Mavi Kuş, Hokkabaz, Üçe Karşı Truva olarak sıralanabilir.

Ünal Gümüş Vurgun Dizi

VURGUN KONUSU NE?

Gold Film tarafından hazırlanan Vurgun dizisi, geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan ve tıbben öldüğü söylenen Kemal 10 yıl boyunca komada kalır. Hastane sürecinde geride bıraktığı ailesi ve arkadaşları hayatlarına devam eder. Hastanede bir hemşirenin kontrolünde 10 yıl geçiren Kemal bir gün kimsenin beklemediği bir şekilde tekrar gözlerini açar. Bu mucize 10 yıl boyunca Kemal olmadan hayatlarına devam eden insanları hazırlıksız yakalar ve bu konu üzerine hikaye başlar. Geçmiş 10 yıl boyunca birçok şeyin değiştiği ailede Kemal hiçbir şeyi eskisi gibi bulamayacaktır. 

27-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar