En Hamarat Benim yarışmacıları kimdir?

En Hamarat Benim yarışmacıları kimdir?
Ekranın sevilen yarışması En Hamarat Benim'de kıyasıya bir yarış devam ediyor. En Hamarat Benim yarışmacıları kimdir? Hangi yarışmacının kaç puanı var? İşte tüm merak edilenler…

Kadir Ezildi'nin sunumyla hafta içi her gün ekrana gelen En Hamarat Benim'de bu hafta da kıyasıya bir yarış var. Ekran başındaki seyricilerin ilgiyle izlediği yeni bölümler ve yeni yarışmacıların heyecanı büyüyerek devam ediyor. Yarışmacıların hünerlerini sergilediği program Kadir Ezildi'nin yorumlarıyla renkleniyor. Ev temizliğinden, mutfaktaki hünerlere birçok farklı aşamadaki kıyasıya yarışın kazananı kim olacak. En yüksek puan alan yarışmacının birinci olduğu En Hamarat Benim yarışmasında bu hafta kimler var?

En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı

Fox Tv'de hafta içi her gün yayınlanan En Hamarat Benim yarışması yine renkli anların olduğu bir haftaya başladı. Bir dedektif edasıyla yarışmacıları gözlemleyen Kadir Ezildi kime ne dedi? Kadir Ezildi'nin yorumları ve yarışmacıların heyecanı ekran başındaki izleyicileri de programın içerisine çekiyor. En Hamarat Benim 22 Kasım Pazartesi haftanın ilk yarışmacısı Zeliha Hanım oldu.

Zeliha Asan

En Hamarat Benim'de haftanın ilk yarışmacısı Zeliha Hanım 57 yaşında ve emekli. Sivaslı olan Zeliha hanım hem yemeklerinde hem de temizlikte iddialı olduğunu söylüyor. Zeliha Hanım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek?

Elif  Seven

En Hamarat Benim yarışmasında bu hafta Elif Seven de var. 51 yaşında Elif Seven ev hanımı. Yozgatlı olan Elif hanımın bir oğlu var. Elinin çok lezzetli olduğunu söyleyen Elif Hanım yemekler konusunda oldukça iddialı. Kadir Ezildi ile renkli mutfak görüntüleri olan Elif Hanım bakalım kaç puana ulaşacak.

Gökçenur Yurttaş

Gökçenur Yurttaş En Hamarat Benim yarışmasına katılan isimlerden. Gökçenur Hanım 28 yaşında ve ev kadını. 5 yıllık evli olan Gökçenur hanım 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi. Ordulu olan Gökçenur Hanım mutfakta oldukça iddialı. Yemek yapmayı ve yemek yemeyi çok sevdiğini söyleyen Gökçenur Hanım bu hafta neler yapacak?

Kadriye Karataş

En Hamarat Benim yarışmacılarından bir diğeri ise Kadriye Karataş oldu. Ev hanımı olan Kadriye Karataş 48 yaşında. Ağrılı olan Kadriye Hanım iki çocuk annesi. Kadriye hanım elinin çok hızlı olduğunu söyleyerek rakiplerine meydan okuyor.

Medine Gitmez

En Hamarat Benim'in bu haftaki 5. Yarışmacısı ise Medine Hanım. 48 yaşında olan Medine Hanım 1997'den beri ev aşçılığı yapıyor. Erzincanlı olan Medine Hanım yemekleri ve temizliği ile oldukça iddialı.  

22-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar