Kibariye’nin Kuaför Krizi Büyüdü

Kibariye’nin Kuaför Krizi Büyüdü
Ünlü şarkıcı Kibariye’nin geçtiğimiz aylarda bir kuaförde ücret ödeme – ödememe iddiaları ile ilgili gelişmeler devam ediyor.

Son günlerde magazin basınında Kibariye ile ilgili çıkan haberler ne yazık ki ünlü şarkıcının canını sıkacak cinsten. Özellikle geçtiğimiz aylarda bir kuaförde yaşanan olaylar iyice büyüdü ve artık kimin haklı kimin haksız olduğu anlaşılamaz bir hale geldi. Kadıköy’de bir kuaförde Ekim ayında kaynak saç yaptıran ünlü isim iddialara göre kuaförün ücretini ödemeden kuaförden ayrıldı. Bunun üzerine kuaför Kibariye’nin basın danışmanı aracılığı ile ücretini istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Kuaför alacağını istemek için telefon açınca Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık telefona çıktı ve kuaföre herhangi bir ödeme yapmayacaklarını belirterek telefonu kapattı ve kuaförün numarasını da engelledi. Olay basına yansıyınca Kibariye durumun iddia edildiği gibi olmadığını belirterek sert bir açıklama yaptı. Ancak olaylar bununla sınırla kalmadı ve bu seferde kuaförün sahibi yeni bir açıklamada bulundu.

Dekontu Göstersinler

Kibariye’nin geçtiğimiz gün bir mekanda sahne almadan önce yaptığı açıklamada konuyla ilgili iddiaları reddetmesi üzerine kuaförün sahibi Kemal Kıran yeni bir açıklamada bulundu. Kemal Kıran yaptığı açıklamada “Kibariye Hanım aylar sonra bir açıklama yapıyor. Bize ödeme yaptığını söylüyor. Madem ortada bir ödeme var, dekontunu göstersin. Bizim kendisinin sanatına karşı bir saygımız vara ancak bize tehditkar bir şekilde “Hadlerini bildiririm” tarzında kelimeler kullanıyor. Bizim paramızı versin. Biz zaten haddimizi biliriz. Biz konuyla ilgili kendisinden şikayetçi olacağız. Bizi hem tehdit ediyor, hem de paramızı ödemiyor. Kibariye Hanım’ın eşi ve medya danışmanı zaten ödeme yapmadıklarını kabul ediyor” ifadelerini kullandı.

Kibariye Ne Demişti?

Ünlü şarkıcı Kibariye geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne almış ardından çıkışta soruları cevaplamıştı. Kibariye konuyla ilgili yaptığı açıklamada “kardeşlerim, arkadaşlarım… Ben sizlerin neler soracağınızı biliyorum. Bu yüzden başlamadan önce şunu söyleyeceğim. Lütfen bana istediğiniz her şeyi sorun. Bu akşam konuşmak sizlerle dertleşmek istiyorum. Bizim camiamızda herkes sponsorluklar içeren birtakım işler yapar, promosyon işler de denir buna. Benim basına yansıyan kuaför meselem de tam olarak böyle bir mesele. Saçlarım kendi saçlarım değil. Ben 61 yaşındayım. Bu yaşıma kadar kimsenin üstüne basarak, kimseyi ezerek, kimsenin hakkını yiyerek bir yere gelmedim. Bu kuaför meselesi de bir sponsorluk olayıydı ama şu an ismini anmayacağım arkadaşlarımız böyle pirim yapmayı tercih ettiler. Beni yalancı gösteriyorlar buna çok ama çok üzülüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar