En yüksek ücret alan erkek oyuncular

En yüksek ücret alan erkek oyuncular
Kızılcık Şerbeti’nin başrolünü Sıla Türkoğlu ile paylaşan Doğukan Güngör bölüm başı aldığı 50 bin TL ile emsalleri arasında en mütevazı ücret alan erkek oyuncu oldu.

Ülkemizin dizi sektöründe erkek oyuncular ne kadar kazanıyor? Kadın oyuncuların kazancı ne? En yüksek ücret alan oyuncular hangi diziden? En düşük ücret alan oyuncu kim?Merak ettikleriniz yazımızda.

En yüksek ücret alan erkek oyuncular

Merak edilen bu konuyu ünlü gazeteci Müge Dağıstanlı en yüksek ücreti Aile dizisi oyuncularının, en düşük ücretin ise Kızılcık Şerbeti dizi oyuncularının aldığını açıkladı. Ülkemizde erkek oyuncularının dünya genelinde olduğu gibi kadın oyunculardan daha fazla ücret aldığı göze çarpmaktaydı.Son zamanlarda bu durum değişiyor.

Erkek oyuncuların aldığı ücretler

 En yüksek ücret Show TV’de Serenay Sarıkaya ile Aile dizisinin başrolünü paylaşan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geliyor. Daha önceki listelerde de hep liste başında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’ un kazancı 1,5 milyon TL olarak açıklandı. Kıvanç Tatlıtuğ’u Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı’da başrolü Pınar Deniz ile paylaşan Kaan Urgancıoğlu geliyor. Son zamanlarda yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu bölüm başına aldığı 700 bin TL olarak dikatleri üstüne çekiyor. Her iki oyuncu da gerek Kıvanç Tatlıtuğ gerekse Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı diziler yayınlandığı akşamlarda zirveyi kimselere kaptırmıyorlar.

Doğukan Güngör 50 bin TL kazanıyor

Adım Farah dizisi ile yine ekranlarda fırtınalar estiren Engin Akyürek’te listeye ismini yazdıran isimlerden biri oldu. Fox TV’de Demet Özdemir ile paylaştığı başrol ile diziyi zirveye taşıyan Engin Akyürek dizi başı aldığı 650 bin TL ile dikkatleri üstüne çekti. Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşan Mert Ramazan Demir ilk defa listeye ismini yazdıran isim oldu. Gülseren Budayıcıoğlunun romanından beyazcama uyarlanan Yalı Çakını dizisinde beklentilerin çok üzerinde bir performans sergileyen yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir diziden bölüm başına 400 bin TL alıyor. Yine tarıtşmalı sahneleriyle gündemden düşmeyen ve Yalı Çapkını dizisi ile aynı akşam yayınlanmasına rağmen dişe diş mücadeleden vazgeçmeyen Kızılcık Şerbeti’nin başrolünü Sıla Türkoğlu ile paylaşan Doğukan Güngör bölüm başı aldığı 50 bin TL ile emsalleri arasında en mütevazı ücret alan erkek oyuncu oldu

Peki kadın oyuncuların kazancı ne?

Peki erkek oyuncularımızın partnerliğini yapan güzel oyuncular ne kadar bir kazanca sahipler? Doğukan Güngör’ün partneri Sıla Türkoğlu 100 bin TL kazancı ile partnerinden fazla kazanıyor. Yine Afra Saraçoğlu partnerinden fazla kazanan isimlerden oldu. Genç oyuncu bölüm başına 500 bin TL kazanıyor.Benim Adım Farah’ın başrolündeki Demet Özdemir Engin Akyürek ile aynı yani 650 bin TL kazanıyor.Yargı’da Pınar Deniz 700 bin TL alırken Aile dizisinde Serenay Sarıkaya 1,2 milyon TL kazanıyor.

06-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar