En Zayıf Halka Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Sunucusu Kim?

En Zayıf Halka Ekranlara Geri Dönüyor! Yeni Sunucusu Kim?
Atv ekranlarında yeni bir yarışma programı başlıyor. Daha önce de ekranlara gelen En Zayıf Halka tekrar başlıyor. Peki yarışmanın sunuculuğunu kim yapıyor? İşte detaylar!

Televizyonların yaz ekranları yarışma programları ile doldu dersek fazla abartmış olmayız. Özellikle yaz sezonunda televizyonlar biten dizilerin ve maliyeti yüksek yapımların yerine seyirciyi ekrana kilitleyecek ve heyecanı düşürmeyecek ancak daha az maliyetli yarışmalara yöneliyorlar. Bu durum bu yaz sezonunda da böyle oldu. Özellikle TRT 1 ekranında hemen her akşam bir yarışma programı yayınlanırken, Kanal D Çarkıfelek, Fox Tv Yaparsın Aşkım yarışmalarıyla seyirci toplamaya çalışıyor. Kim milyoner Olmak İster adlı yarışmanın sezon finali yapmasıyla birlikte Atv’de bu boşluğu doldurmak için yeni bir yarışma programını ekranlara getirmeye hazırlanıyor. İşte Atv’de başlayacak yarışma ve detaylar!

En Zayıf Halka Ekranlara Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz senelerde de Atv ekranlarında seyirciyle buluşan En Zayıf Halka ekranlara geri dönüyor. 2016 senesinde de yayınlanan ancak reytingleri iyi olmadığı için daha fazla devam ettirilmeyen yarışma Atv yaz ekranında yeniden yayınlanmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. 24 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümü ekrana gelecek olan En Zayıf Halka’nın reytingi iyi olursa Atv yönetimi yarışmayı Eylül yayın döneminde de devam ettirecek. Daha önce sunuculuğu İpek Altınbaşak Farina ve Baybars Altuntaş tarafından yapılan yarışmanın bu sefer sunuculuğunu yine İpek Altınbaşak Farina tarafından yapılacağı açıklandı.

En Zayıf Halka Nasıl Bir Yarışma?

Atv’de 24 Temmuz akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan En Zayıf Halka 9 kişilik bir yarışmacısı olan bir yarışma. Yarışmada sunucu tarafından sorulan bilgi sorularına 9 yarışmacı da cevap vermektedir. Yarışmacılar her turda kendi aralarından birini yine kendi oylarıyla elemektedirler. Böylece 7 tur devam eden yarışma sonunda iki yarışmacı finale kalmaktadır. Finale kalan son iki yarışmacıya sunucu tarafından beşer soru sorulmakta ve en çok doğru yanıtı veren yarışmacı büyük ödül olan 80 bin liranın sahibi olmaktadır.

İpek Altınbaşak Farina Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu İpek Altınbaşak Farina 1991 yılında West Georgia State University’de MBA derecesi almıştır. Altınbaşak 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesinde doktora eğitimini tamamlayarak Bahçeşehir Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Daha önce de yine Atv ekranlarında En Zayıf Halka adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.

23-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar