Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın yeni projesi sosyal medyayı salladı

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın yeni projesi sosyal medyayı salladı
Ünlü oyuncular Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş yeni bir projede buluştu. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın yeni projesi sosyal medyayı salladı. İşte o proje…

Dizi ve sinema dünyasında yeni projeler peş peşe ortaya çıkıyor. O projelerden birinde ekranların sevilen iki başrol oyuncusu birlikte yer alacak. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı yeni projeden gelen ilk görüntüler sosyal medyayı salladı. İki sevilen ismin bir araya gelmesi Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş hayranlarını heyecanlandırırken sosyal medyada ikiliye yorum yağdı. Engin Akyürek ismi ise uzun süre trend topic (TT) listesinde yer aldı. Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş hangi proje için kamera karşısına geçti?

Tolga Sarıtaş ile Engin Akyürek hangi projede buluştu?

Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş yer aldıkları projelerde başarılı performanslarıyla dikkat çeken iki isim. Ekranın sevilen isimleri bu kez dijital platform için hazırlanan bir yapım için kamera karşısına geçti. Çekimlerine başlanan Yolun Açık Olsun isimli sinema filmi setin ilk gününde sosyal medyanın en çok konuşulan yapımı oldu. Show Tv'de yayınlanan Arıza dizisinin başrolü Tolga Sarıtaş ile Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrolü Engin Akyürek Yolun Açık Olsun sinema filmi için bir araya geldi. İki sevilen oyuncunun hayranları ise sosyal medyayı coşturdu.

Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş aynı projede

Netflix adlı dijital platform için çekimlerine başlanan Yolun Açık Olsun filmi güçlü oyuncuları bir araya getirdi. Ödüllü yönetmen Mehmet Ada Öztekin tarafından çekilen Yolun Açık Olsun'da başroller Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'e verildi. Çekimlerine bugün başlanan Yolun Açık Olsun setinde oyuncular bir araya geldi. Setin ilk gününden gelen fotoğraflar ise kısa sürede binlerce beğeni aldı. Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş hayranları ve sanatçı dostları proje için iyi dileklerini sosyal medyadan paylaştı. İki başrol oyuncusunun yer aldığı projede başka hangi oyuncuların olacağı ise merak ediliyor. Sosyal medyadan birçok kişi ve kuruluş Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş'a 'yolun açık olsun' mesajları gönderdi. Yolun Açık Olsun setin ilk gününden dikkat çekmeyi başardı.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar