Masumlar Apartmanı’nın Güben’i kendini ve rolünü anlattı

Masumlar Apartmanı’nın Güben’i kendini ve rolünü anlattı
Masumlar Apartmanı’ndaki ‘Gülben’ rolüyle izleyicinin takdirini kazanan Merve Dizdar, Women’s Shine için objektif karşısına geçti ve merak edilenleri cevapladı.

TRT1’in bu sezona damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar verdiği bir röportajda kendini ve rolünü anlattı. Çıktığı programlar ve yer aldığı projelerle araştırılan başarılı oyuncu “kim olduğumu keşfediyorum" derken neyi kastetti? Şimdi detaylar

Masumlar Apartmanı’nın Güben’i kendini ve rolünü anlattı

Yer aldığı projelerdeki başarısıyla tanınan ve son olarak yer aldığı Masumlar Apartmanı’ndaki ‘Gülben’ rolüyle izleyicinin takdirini kazanan Merve Dizdar, Women’s Shine için objektif karşısına geçti. Hayranlarının merak ettiği sorulara içtenlikle cevap veren usta oyuncu şöyle konuştu: "Keşif dönemindeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. Mutsuzum dersem olmaz. Mutluyum. Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmek bana göre değil sanırım." 


Gülben dünyanın en zor rolü

Reyting rekorlarına imza atan Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben karakteriyle ilgili konuşan Dizdar, rolünü şu cümlelerle anlattı: "Gülben, dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii... Uzun süre ‘Gülben’e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum. Bence oyunculuk çok zor bir meslek. Sadece replikleri söylemek oyuncu olmak için oynamak için yeterli değil. Her kadının kendinden ilham almasını ve birbirine de gıpta ederek, takdir ederek bakmasını isterim. Güçlendikçe birbirimize iyi gelmeliyiz ki cesaretimizi kırmaya çalışanları önce biz durdurabilelim." 

Merve Dizdar Kimdir?

1986 İzmir doğumlu güzel oyuncu 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan güzel yıldız, Kavak Yelleri dizisiyle tanınmaya başladı. TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi. Merve Dizdar son olarak MAsumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 

Rol aldığı diziler:

2015    Kertenkele (dizi)         
2015    Kırgın Çiçekler     
2014    Beş Kardeş    
2013    Doksanlar    Selin    ATV               
2012    Kavak Yelleri       

Sinema

2020    Eltilerin Savaşı               
2016    Yok Artık 2               
2013    Mandıra Filozofu               
2011    Bir Ses Böler Geceyi

07-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar