Engin Akyürek yeni dizi için imzayı attı

Engin Akyürek yeni dizi için imzayı attı
Kısa bir süredir ekranlarda göremediğimiz ünlü oyuncu Engin Akyürek yeni dizi için imzayı attı. Kanal D ile görüştüğünü duyduğumuz Engin Akyürek yeni dizisi ile tüm sevenlerini bir kez daha sevindirdi.

Daha önce Ölene Kadar dizisiyle takip ettiğimiz yakışıklı oyuncu Engin Akyürek hakkında ekranlara ara vereceği yönünde duyumlar alınmıştı.Ancak kısa süre önce Engin Akyürek'in Kanal D ile görüştüğüne dair iddialar ortaya atılmıştı. 10 Mayıs'ta Medyatava'dan aldığımız duyumlarla ünlü oyuncu Engin Akyürek'in Kanal D ile görüştüğü ve bu görüşmenin olumlu sonuçlandığı bilgileri alınmıştı.

Son aldığımız haberlere göre, televizyon dünyasının yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Engin Akyürek, yeni sezonun en iddialı yüzlerinden olmayı kabul ederek Kanal D ile anlaşmayı sağladı.İddialara arasında yer alan anlaşmanın ardından gözler dizinin akıbeti ile ilgili sorualra çevrildi. Peki Engin Akyürek'in oynayacağı dizinin adı ne olacak? Hangi günler yayınlanacak? Henüz netlik kazanmamış olsa da önümüzdeki günlerde yeni sezon için dizilerin tanıtım reklamların yapılarak duyrulacağını umuyoruz.

Engin Akyürek'in rol alacağı dizi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntıları önümüzdeki günlerde sitemizden takip edebilirsiniz.

08-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar